LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Chocken i direktsändning – efter Laila Bagges avslöjande om ekonomin: "Mycket pengar..."

16 mar, 2018 
AvLotta Gray
Hon chockar kollegan. Laila Bagge betalar svindlade summor i p-böter men tycker det går till bra saker medan Roger Nordin ber henne sluta nonchalera andra.
Annons

Yrvädret Laila Bagge, 45må ha många bollar i luften och om hon inte kan läsa skyltar eller har så mycket pengar att hon struntar i böter, det lär vi inte få veta. Men faktum är att entreprenören och radiorösten har haft ha runt 20 00 kronor i p-böter på en månad. Det berättade hon i Rix Morronzoo nyligen.

– Jag räknade på en månad en gång och det var ju en kalldusch men jag betalar ju för mig och det var 20 000 kronor, det har hänt en gång. Se det som en bidragande faktor till att Sverige faktisk fungerar. Det blir ju mycket pengar in i skattesystemet, säger hon till radiokollegan Roger Nordin, 40, som håller på att svimma av summan.

Men hon vill ändå understryka att det handlar om tidsbrist, hon hinner inte lägga i pengar i betalautomater, snarare än att hon står fel. Nåja. Det verkar ju inte drabba någon fattig.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Foto: IBL

Annons