LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Laila Bagges udda packning inför resan med familjen: "Jag vet, det låter helt stört"

15 mar, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Tv-profilen Laila Bagge befinner sig just nu på semester i Zimbabwe med familjen, men innan hon åkte delade hon med sig av sin, minst sagt, udda packning.
Annons

I ett långt blogginlägg med rubriken “Zimbabwe here we come” delar tv-profilen Laila Bagge, 45, med sig av sina förberedelser inför familjens Afrika-tripp. I inlägget framgår det att Laila har väldigt dåliga erfarenheter av magsjuka när hon är på resande fot.

“Det var efter en resa till Bangladesh som jag blev väldigt magsjuk, det var nog den jobbigaste flygresa jag upplevt, väl hemma så visade det sig att jag hade åkt på någon riktig ruskig variant vilket gjorde att jag mer eller mindre var fortsatt magsjuk i flera veckor efteråt.”, skriver hon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I vanliga fall brukar Laila och familjen ta kolera-vaccinet Ducoral, men denna gång glömde familjen bort det och istället safe:ar Laila Bagge genom att packa med sig konserver för att inte riskera att bli sjuka av den lokala födan.

Annons

“Jag vet, det låter helt stört, men jag vill verkligen inte bli så magsjuk som jag blev förra gången, ni får håna mig eller skratta åt mig bäst ni vill. Jag vill inte ta några risker.” skriver hon och konstaterar att det inte fanns så mycket plats över för annat i resväskan.

“Inte så mycket kläder på denna resan med andra ord, mest mat. He he!”

Laila Bagge är just nu aktuell med egna realityserien “Lailaland” på Viafree och TV3.

HETAST PÅ HÄNT TV:

 

FOTO: IBL, Instagram

Annons