Laila Bagges udda packning inför resan med familjen: "Jag vet, det låter helt stört"

Laila Bagges udda packning inför resan med familjen: "Jag vet, det låter helt stört"

Tv-profilen Laila Bagge befinner sig just nu på semester i Zimbabwe med familjen, men innan hon åkte delade hon med sig av sin, minst sagt, udda packning.

I ett långt blogginlägg med rubriken “Zimbabwe here we come” delar tv-profilen Laila Bagge, 45, med sig av sina förberedelser inför familjens Afrika-tripp. I inlägget framgår det att Laila har väldigt dåliga erfarenheter av magsjuka när hon är på resande fot.

“Det var efter en resa till Bangladesh som jag blev väldigt magsjuk, det var nog den jobbigaste flygresa jag upplevt, väl hemma så visade det sig att jag hade åkt på någon riktig ruskig variant vilket gjorde att jag mer eller mindre var fortsatt magsjuk i flera veckor efteråt.”, skriver hon.

I vanliga fall brukar Laila och familjen ta kolera-vaccinet Ducoral, men denna gång glömde familjen bort det och istället safe:ar Laila Bagge genom att packa med sig konserver för att inte riskera att bli sjuka av den lokala födan.

“Jag vet, det låter helt stört, men jag vill verkligen inte bli så magsjuk som jag blev förra gången, ni får håna mig eller skratta åt mig bäst ni vill. Jag vill inte ta några risker.” skriver hon och konstaterar att det inte fanns så mycket plats över för annat i resväskan.

“Inte så mycket kläder på denna resan med andra ord, mest mat. He he!”

Laila Bagge är just nu aktuell med egna realityserien “Lailaland” på Viafree och TV3.

HETAST PÅ HÄNT TV:

 

LÄS OCKSÅ: Laila Bagges avslöjande om första kärleksfirandet: Kissade på Korosh

LÄS OCKSÅ: Därför stoppas 6-årige sonen från Lailas nya serie – efter samtalet med exmaken

FOTO: IBL, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN