LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elena Belles fusk för att få handikapparkering: "Är absolut värd det"

28 okt, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Elena Belle parkerar fritt på handikapplatser med sitt nya tillstånd – trots att hon inte är handikappad. – Det är jobbigt att gå, speciellt när jag har klackar på mig, säger hon i "Svenska Hollywoodfruar".
Annons

Svenska Hollywoodfrun Elena Belle, 31, som tidigare hette Natacha Peyre, blev i september mamma för första gången. Tillsammans med maken Michael Theanne, 41, har tv-profilen gett sin lilla dotter namnet Luna.

I början av Elena Belles graviditet, flera månader före förlossningen, spelades också tv-programmet “Svenska Hollywoodfruar” som nu sänds på TV3 in. I kvällens avsnitt ska tv-frun ta bilen för att åka och shoppa nya mammakläder tillsammans med en stylist och tar då med sig en lite oväntad present som hon fått av maken – nämligen ett handikappintyg som ger henne tillstånd att parkera på handikapplatser.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har skaffat handikapp-pass, för när man är gravid så tycker jag att man kan man räknas som handikappad. Det är jobbigt att gå, speciellt när jag har klackar på mig, och jag vill kunna parkera och gå direkt in i butiken. Man ska ha lite consideration om man är gravid, säger hon i programmet.

Elena Belle menar att det är rimligt för henne som gravid att få parkera på platser endast avsedda för handikappade.

– Jag vet inte om alla gravida får ett handikapp-pass, men jag fick det av min man och jag är jävligt glad för det. Jag tycker absolut att man är värd det när man är på väg att ta fram en ny person här, säger hon och pekar på sin lilla gravidbula på magen.

“Svenska Hollywoodfruar” sänds 21.00ikväll, tisdag, på TV3 och Viafree.

Foto: TV3

Annons