Laila Bagge avslöjar sanningen om oväntade behandlingen: “Börjar förfalla totalt”

Laila Bagge avslöjar sanningen om oväntade behandlingen:
Laila Bagge säger själv att det där med skönhetsingrepp inte är någonting för henne, men när det är naturligt så är hon villig att testa då hon vill åldras med värdighet.
Annons

I den nya realityserien Lailaland bjuder radio-och tv-profilen Laila Bagge, 45, in svenska folket till sin vardag och allt vad det innebär. Yngre kärleken Korosh Kananian, 27, har Laila hållit undan rampljuset under hela deras förhållande, men i hennes egna serie träder han fram och alla får träffa honom. Laila blir mer personlig än vad hon någonsin varit i programmet och låter tittarna följa med på parets kamp för att bli gravida bland annat men också när hon konfronterar sin frånvarande pappa. Hon öppnar upp sig mer än någonsin och det är minst sagt högt och lågt.

Annons

I det senaste avsnittet av tv-serien pratar Laila lite om sin åldersnoja och det faktum att både hon och hennes kropp börjar bli till åren. Detta är någonting hon vill motverka så gott det går, men på en naturlig väg. Därför får man den här veckan följa med henne på ett besök hon en hudexpert.

– Saken är den, jag vet att det ska vara naturligt, när man är ung så har man massa kollagen, sen försvinner det ju äldre man blir och det är det som gör att huden blir rutten, men har man det i kroppen så blir den spänstig och slät. Det vore ju trevligt för jag börjar ju förfalla totalt, säger Laila i programmet.

Hon vill alltså boosta sin kropp och sin hud med kollagen för att undvika att åldras. Hon är inte rädd för att åldras, men hon vill göra det på sitt sätt.

Annons

– Nu kommer ju alla säkert tro att jag gör det här för att jag är rädd för att åldras, jag är inte rädd för att åldras men jag vill gärna åldras med värdighet, säger hon.

När Laila då hittade den här naturliga vägen via kollagen-tillskott ville hon direkt testa den.

– Så finns det något protein som bara är naturligt, då vill jag pröva det, säger hon.

Och hon är minst sagt taggad på att kuren ska kicka in.

– Nu ska jag bli len som en bebisrumpa, avslutar hon.

Foto: IBL

 

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…