Läckbergs grova sexskämt – med Jonas Gardell

Läckbergs grova sexskämt – med Jonas Gardell

Jonas Gardell skriver på Twitter att han hoppas att ”kuksugning ska bli en erkänd OS-gren”. Då svarar Camilla Läckberg att hon skulle ta hem guldet i en sådan tävling.

På Idrottsgalan i måndags delades årets Jerringpris ut och den här gången gick det till ryttaren Peder Fredricson, 44. På Twitter konstaterade då komikern och författaren Jonas Gardell att han själv aldrig skulle ha chans att vinna Jerringpriset, så länge endast vissa idrottsgrenar är tillåtna. För att öka sina chans till vinst hoppas han i stället på att lite mindre barntillåtna grenar ska bli tillåtna i framtida OS:

”Jag vann inte Jerringpriset i år heller! Så jäkla bittert! Men vänta bara tills kuksugning blir en erkänd OS-gren, fy fan vad jag ska vinna!”, skriver han.

LÄS MER: Martin Melins känga till Camilla Läckberg

Inlägget gjorde snabbt succé på Twitter och har redan gillats över 1600 gånger. En som var snabb att svara på Jonas Gardell snuskiga tweet var ingen mindre än deckarförfattaren Camilla Läckberg, 42. På Twitter kontrar hon komikern med ett vasst sexskämt – där hon själv skryter om sina kunskaper i samma inofficiella idrottsgren:

”Jonas Gardell, sorry. Där tar jag guldet. Du kan som bäst få silvret”, skriver hon.

LÄS MER: Camilla Läckberg om skilsmässorna

Jonas Gardell fann sig också snabbt efter deckarförfattarinnans oväntade svar – och menade att de kanske skulle kunna tävla som lag i stället:

”Åhå, nån som utmanar mig på duell! Men vi kära du, vi kan vara ’Team Sweden’ tillsammans! Det finns ju ett lagguld att tänka på!”, skriver Jonas Gardell till Camilla Läckberg.

Hur Jonas Gardells make Mark Levengood, 52, eller Camilla Läckbergs fästman Simon Sköld, 29, ställer sig till ett deltagande i en sådan OS-gren är ännu oklart.

LÄS OCKSÅ: Läckberg till Timell: ”Ett slag under bältet”

FOTO: Stella

FRÅN FÖRSTASIDAN