Melins känga till ex-frun Läckberg: Fult att ljuga

Melins känga till ex-frun Läckberg: Fult att ljuga

Camilla Läckberg berättade öppet om skilsmässan från Martin Melin i ett blogginlägg förra veckan. Nu svarar ex-maken med en känga på Instagram.

Därför ljög Camilla om skilsmässan” – så står det på förstasidan av en svensk tidning den här veckan. På omslagsbilden syns Camilla Läckberg, 42, och ex-maken Martin Melin, 49. Men det är inte tidningsrubriken i sig som har fått uppmärksamhet på nätet, utan en Instagrambild.

Bilden föreställer nämligen Martin Melin som själv står och läser tidningen i en butik. Det är också Melin som har laddat upp bilden, tillsammans med en fräck känga till sin ex-fru Camilla Läckberg.

Det är fult att ljuga, ju…”, skriver Martin Melin till bilden.

LÄS MER: Camilla Läckberg om skilsmässorna

Bilden har på två timmar fått över 2000 gilla-markeringar och många av Martin Melins följare hyllar den skämtsamma piken till Camilla Läckberg.

Kul med självdistans Martin!”, skriver en följare.

Haha, klockrent”, skriver en annan.

Så sent som förra veckan valde Camilla Läckberg att för första gången tala ut om sina skilsmässor i ett långt inlägg på sin blogg. I texten berättade deckarförfattaren då att det var hon som valde att lämna båda sina ex-män, det vill säga både Martin Melin och Micke Eriksson.

LÄS MER: Läckbergs uppmaning efter magbilden

I båda fallen var skilsmässorna till 100% mitt beslut. Och motparten ville inte skiljas alls. Vilket är lättare på ett sätt för den som väljer, men svårare på ett sätt. Det är ett tungt ansvar att bära och ligger mycket vånda och mycket tid och fundering bakom”, skrev hon då.

Camilla Läckberg och Martin Melin var gifta mellan 2010 och 2014. Författaren är i dag förlovad med MMA-fightern Simon Sköld, 29.

Foto: Stella Pictures

FRÅN FÖRSTASIDAN