Läckberg till Timell: ”Ett slag under bältet”

Anders Timell ber om ursäkt men Camilla Läckberg är skeptisk, och det med god anledning.

Idag fick Mix Megapols lyssnare höra en stridsyxa begravas då Anders Timell, 51, under morgonens program “Gry och Anders med vänner” gästades av Camilla Läckberg, 42. De senaste fyra åren har ett bittert bråk pågått mellan profilerna, och nu ber Anders om ursäkt för sina hårda ord. Men Camilla förblir skeptisk.

– Det här har pågått under många år. Jag har kontaktat dig privat flera gånger och frågat vad problemet är och vad jag har gjort dig. För mig har det varit väldigt förvånande med de här ständiga attackerna på mig, förklarar hon.

Under deltagandet i Let´s Dance 2012 blev Camilla och Anders goda vänner, men vänskapen blev kortvarig.

Misstron är inte ogrundad, det är nämligen inte första gången Anders lovar att sluta med hånen.

– Jag tror att du har lovat mig det sju, åtta gånger. Men två veckor senare kommer alltid ett nytt slag under bältet, både offentligt och privat, berättar Camilla.

Bland de som sårat extra mycket listar hon bland annat Anders förlöjligande av hennes relation med fästmannen Simon Sköld, 29.

– När vi förlovade oss sa du i radio “det lär inte hålla så länge, för hon byter ju karlar vartannat år”

Läs mer: Simon Sköld kärlekshyllar Camilla Läckberg med ny tatuering

Camilla ställer sig oförstående till uttalandet och poängterar att hennes första äktenskap varade i tolv år och hennes andra i sex. Hon tillägger även att hon är medveten om att Anders talat illa om henne privat, och att hon inte förstår varför han attackerar henne och hennes familj.

Anders har bland annat gjort narr av Camillas relation med Simon Sköld.

Camillas ord verkar göra intryck, och Anders medger att han är medveten om hur illa han har behandlat henne. Han förklarar att beteendet stammar ur det förakt han känner gentemot personer som delar för mycket på sociala medier, men att han förstår henne bättre nu och ska låta henne Instagrama i fred.

– Jag vet att du har varit ledsen och jag ber verkligen om ursäkt för att jag har gått över gränsen. Jag kommer att sluta med det här. Det kommer inte att inträffa igen, Camilla, det lovar jag dig, säger han.

Camilla godtar ursäkten, men förklarar att det är sista gången.

– Jag har blockerat och avblockerat dig flera gånger genom åren. Nu ger jag dig en sista chans. Men det är verkligen sista chansen.

Foto: IBL

Glöm inte att följa Hänt på Instagram

SENASTE NYTT!