Simon Sköld kärlekshyllar Camilla Läckberg med ny tatuering

Simon Sköld kärlekshyllar Camilla Läckberg med ny tatuering

Camilla Läckbergs fästman Simon Sköld har valt att föreviga kärlekssagan med en tatuering. Stjärnfamiljen finns nu för evigt på hans ena lår och var värd all smärta.

Många höjde förvånat på ögonbrynen när miljonärskan och überförfattaren Camilla Läckberg, 42, och kampsportaren Simon Sköld, 29, drabbades av Amors pilar 2014. Två år senare räcker de lång näsa till alla elaka belackare och skaffade dottern Polly och för att ytterligare befästa sin kärlek har Simon låtit tatuera in stjärnfamiljens namn på låret.

– Hans tanke bakom bilden är att visa den korthand som livet gett honom, skriver Camilla på Instagram.

Tatueringen föreställer en korthand med initialerna C för Camilla, W, M samt C för bonusbarnen Wille, Meja och Charlie samt P för Polly. Det översta kortet är Polly som föreställer en joker:

– Eftersom han inte trodde han ville ha eller skulle skaffa barn, fortsätter Camilla.

Bilden har hyllats och kommentarer som “snyggt!, så fint med en sköld som omger alla!” och “lagt kort ligger!” har lämnats och nu väntar ytterligare en sittning innan gaddningen är helt klar.

Säsongspremiär, Gröna Lund, 2016-04-23

Hela stjärnfamiljen på Gröna Lund.

Baksidan av låret är ett smärtsamt ställe att tatuera sig på men smärta lär vara något Simon kan hantera. Även livet med en storfamilj verkar han bolla galant och är själv nöjd med valet av motiv:

– Idag är det första gången under nålen. Så häftigt att se bilden jag haft i huvudet växa fram, så taggad, skriver han själv under bilden.

Foto: Stella

FRÅN FÖRSTASIDAN