TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kritiken mot Selena Gomez – efter comebacken

20 nov, 2017 
AvHanna Svärd
Inatt gjorde Selena Gomez comeback på American music awards. Men hennes uppträdande uppskattades inte av alla, då vissa menar att hon ska ha mimat.
Annons

För bara två månader sedan genomgick Selena Gomez, 25, en njurtransplantation. Men nu är stjärnan tillbaka och inatt gjorde hon comeback på American Music Awards. Sångerskan som även bytt sitt bruna hår mot en blond frisyr, har inte sjungit live på ett år.

Selena Gomez har haft fullt upp den senaste tiden då hon förutom njurproblemen som tvingade henne att ställa in ett flertal spelningar under hennes världsturné förra året, också hunnit bryta upp med exet The Weekend. Enligt uppgifter ska hon också ha återförenats med exet Justin Bieber, 23, som hon förra veckan sågs kyssas med. Men under nattens American music awards var det något helt annat än artistens kärleksliv som fångade fansens intresse.

Efter att Selena Gomez upprätt under galan, möttes hon av en hel del kritik då flera ansåg att hon mimat sig igenom låten. Och denna kritik tog sig i uttryck på Twitter, där fansen öppet visade sin besvikelse.

Annons

“Älskar hur de gör det till en jättestor grej att Selena Gomez inte har uppträtt på ett år, och sen kommer hon ut och mimar” skriver en person.

“Mimningstävling? Nej vänta, det är bara Selena Gomez som uppträder”, skriver en annan person.

Men det fanns även de som ville ta Selena Gomez i sitt försvar, med tanke på den tuffa operation och uppbrottet hon nyligen gått igenom.

“Får jag påminna er om att Selena nyligen opererades och samtidigt gjorde sitt livs uppträdande” skriver en person som får medhåll av ett annat troget fan:

“Ni kan aldrig lämna Selena i fred! Folk gör vad som helst för att riva ner varandra”.

Foto: IBL, Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons