Första kyssbilden på Justin Bieber och Selena Gomez

Många tappade hakan när det för några veckor sedan började tisslas och tasslas om att Justin Bieber och Selena Gomez återupptagit sin kärlekssaga. De har förvisso gjort slut och blivit ihop så många gånger genom åren att inte ens den mest inbitne Beliebern kunnat hålla räkningen.

Men det som talade emot att de än en gång startat en fjärilsfarm i respektives mage var att Selena Gomez hade en seriös relation med The Weeknd sedan nästan ett år.

Det detaljen har dock inte hindrat exparet från att synas tillsammans vid ett flertal tillfällen – plus att Selena hunnit gå skilda vägar med The Weeknd (som i sin tur redan setts hand i hand med Biebers ex Yovanna Ventura).

Trots att de unga popstjärnorna synts tillsammans på diverse aktiviteter har de ännu inte bekräftat sin relation. Men under onsdagen kunde de uppenbarligen inte dölja sina känslor för varandra längre. När Justin spelade hockey i Los Angeles fanns Selena med bredvid isen och sajten TMZ var först med att publicera en bild på när de två kysser varandra ömt, som ska ha tagits i samband med besöket i ishallen.

Visst ser de ut att trivas tillsammans, couplegoals tycker vi på Hänt!

Här kan du se när turturduvorna sammanstrålade på en romantisk cykeltur.

Selena Gomez och Justin Bieber tog en cykeltur i Los Angeles.

Det forna paret har börjat träffa varandra igen.

Och visst ser de ut att trivas i varandras sällskap fortfarande.

Justin tog täten.

Mr Bieber var på strålande humör.

Så fina ihop!

FOTO: Ibl, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN