LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kristin Kaspersens son i ekonomisk kris – har inte råd längre

14 maj, 2024 
Angelica Hedlund
Linn Seipel
Leon Kaspersen Fahlén är Kristin Kaspersens yngsta son.
När Hänt möter honom på röda mattan berättar han om sin svajiga ekonomi.
– Nej men det går så dåligt nu, förklarar han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersen om Petra Medes hälsa – framtiden i Let's danceBrand logo
Kristin Kaspersen om Petra Medes hälsa – framtiden i Let's dance

Kristin Kaspersens, 54, yngsta son Leon Kaspersen Fahlén, 19, träder inte ofta fram i rampljuset och är ganska privat av sig när det kommer till sociala medier. Detta trots att han är uppväxt i en familj där alla är offentliga, även hans halvbror Filip Lamprecht, 27.

Men ibland är Leon med! Som nu, när den nya streaming-tjänsten Max lanserades under en festlig tillställning i Stockholm. När Hänt träffade Leon och brorsan Filip var de på strålande humör.

– Vi är hela gänget här, det är jättekul! Det brukar vi inte vara offentligt. Men det är väldigt kul att hänga allihopa och med sådan här stämning!, säger Filip glatt till Hänt.

Leon Kaspersen Fahlén om ekonomin

Men när ekonomin kom på tal blev det plötsligt lite mer allvar... Det är i Hänts egna betygsystem som Leon fick frågan om ekonomin – hur bra den är. På en skala 1-5 får man alltså svara hur bra man tycker man har det.

Annons

– Ett, säger Leon direkt på frågan om hans ekonomi.

– Nej men det går så dåligt nu, jag ska inte ljuga, fortsätter han.

Motivering till det?

– Wow, det finns många motiveringar till det. Men det är väl att man är sökande efter jobb. Det är på gränsen att jag har råd med Fanta, så det är ju…. Logiskt, säger Leon till Hänt.

Filip Lamprecht och Leon Fahlén med Kristin Kaspersen.FOTO: Karin Törnblom/TT

Kristin Kaspersens lyxgåva till sönerna

Idag bor Leon fortfarande hemma hos mamma Kristin och det trivs han väldigt bra med. Dessutom åker de gärna på lyxiga resor tillsammans.

”Filip Lamprechts leende när jag överraskade killarna med en uppgradering på flyget. Älskar att se den glädjen!”, förklarade Kristin och fortsatte:

”Filip har sjukt långa ben och sist hade han typ knän under hakan i sex timmar. Klagade inte en sekund... Men nu hade jag poäng att gradera upp så fick bättre platser denna gång.”

FOTO: Jari Kantola/TT, Hänt

Annons