LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kristin Kaspersens pussbild med okända mannen – nu berättar hon om känslorna

04 nov, 2022 
Kristin Kaspersens kärleksliv är det många som intresserar sig av.
Det är däremot något hon gärna håller för sig själv.
Nyligen delade hon en pussbild med en okänd man.
Annons
Kristin Kaspersen om att ta över AllsångenBrand logo
Kristin Kaspersen om att ta över Allsången

Den folkkära tv-profilen Kristin Kaspersen, 53, har synts i tv-rutan i flera år. Tittaren har sett henne i rutan sedan 90-talet och hon har programlett några av våra absolut mest populära populära program – Nyhetsmorgon, Biggest loser och Fångarna på fortet.

Kristin har också gjort stor succé i Let's dance. 2019 dansade hon sig hela vägen till finalen tillsammans med Calle Sterner, 32. Och även den tog sig dansparet sig igenom med bravur och slutade upp som vinnare av tävlingen.

Det är inte bara Kristin som har levererat i Let's dance. Två år senare syntes även hennes son Filip Lamprecht, 25, i tävlingen och han tog sig vinnande ur den kampen tillsammans med proffsdansaren Linn Hegdal, 27, precis som sin mamma.

Han är mannen på Kristin Kaspersens bild

Kristins Kaspersens kärleksliv är ständigt en snackis och det är många som undrar om hennes privatliv. Privatlivet är något som hon gärna håller för sig själv och inte delar med sig så mycket av. Så vitt vi vet lever hon som singel.

Annons

Men för ett tag sedan hintade hennes son Filip att han försöker matcha ihop sin mamma med någon, med vem det var eller är fortfarande okänt.

Filip publicerade en video på en skrattade Kristin med texten ”Försöker matchmake”. Men ytterligare någon person syntes inte i videon så med vilken man han menar lämnas till ovissheten.

Nyligen syntes Kristin tillsammans med en man på sin Instagram. Främlingen visade sig nämligen vara personlig tränare som flera kända profiler använder sig av – nämligen Boris Kuzmic.

Kristin Kaspersen
Screenshot Kristin Kaspersens Instagram.
Annons

Kristin Kaspersens pussbild med okända mannen

För ett tag sedan var det dags igen för en okänd man att dyka upp på Kristins Instagram. Denna gång delade Kristin en bild på henne och mannen när hon gav han en puss på kinden och förklarade sina ärliga känslor:

”Vissa vänner är din familj, Moha Bensofia ”.

Screenshot Kristin Kaspersens Instagram.


Även han delade en bild på Kristin när de var ute och fikade och skrev ett fint hjärta till bilden.

Annons
Screenshot Moha Bensofias Instagram.

Den okända mannen på Kristins sociala medier verkar vara Moha Bensofia, som även Filip Lamprecht följer på Instagram.

FOTO: INSTAGRAM, SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/TT

Annons