LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kristin Kaspersens oväntade ord till Petra Mede efter bebislyckan

20 okt, 2022 
Petra Mede och Kristin Kaspersen
Det var i augusti som nyheten kom att Petra Mede hade fött sitt andra barn.
När hon gästar Kristin Kaspersens podcast Kristin Kaspersen – Nyfiken på pratar de om hennes nya roll som tvåbarnsmamma.
Läs Kristins starka ord till Petra här!
Annons
Tilde avslöjar: ”Petra Mede nybliven mamma”Brand logo
Tilde avslöjar: ”Petra Mede nybliven mamma”

Petra Mede, 52, har ständigt något på sitt bord. I skrivande stund är hon aktuell med boken Svindlande stunder i Blackeberg och snart kickar hon igång den egna föreställningen 50/50.

Men även på den privata fronten har det nyligen hänt något mycket stort för komikern och programledaren.

Det var inför årets säsong av Let's dance som hon ledde tillsammans med David Lindgren, 40, som hon avslöjade den stora nyheten att hon väntade sitt andra barn.

Tilde de Paulas avslöjande om att Petra fått sin dotter

Avslöjandet kom i samband med att hon gästade Nyhetsmorgon. Samtidigt berättade hon att detta är något som hon gör på egen hand och någon partner finns inte med i bilden.

Annons

– Nej, det här gör jag på egen hand, som jag gör med så mycket i livet, sa Petra i Nyhetsmorgon.

Från en tidigare relation har Petra dottern Adeline, 9, med Mattias Günther, 44.

Men utöver det stora avslöjandet om utökningen så ekade Petras sociala medier tomma om graviditeten. Detta fram tills att Tilde de Paula Eby råkade avslöja i direktsändning under talkshowen Tilde att Petra hade fått sin dotter.

Det var när Tilde skulle presentera nästa veckas gäster som hon kom med den stora nyheten som inte ens Petra själv hade släppt ännu.

– Jag skulle vilja påminna er om vad som händer nästa fredag. Då nyblivna mamman Petra Mede berättar om sin nya show 50/50, avslutade Tilde i programmet.

Kristin Kaspersens tips till den nyblivna mamman

Efter födseln har hon däremot pratat lite om sin nyblivna roll som tvåbarnsmamma. När hon nyligen gästade Kristin Kaspersens podcast Kristin Kaspersen – Nyfiken på pratar hon mycket om mammarollen – som både är det bästa men också det svåraste hon gjort.

Annons

– Att vara mamma är de roligaste, men också det svåraste jag har varit med om. Om man tänker på hur mycket man påverkar sina barn så svindlar det nästan, man blir nästan rädd. Allt jag gör och allt jag säger, hur kommer det att påverka dem? säger Petra i podcasten.

När de pratar om hur deras egna beteende påverkar deras barn så kommer Kristin med ett tips till Petra som får komikern att brista ut i skratt.

– Det är det viktigaste, att jag har försökt, och om det har skitit sig så får jag hjälpa med en terapeut, om de är arga på mig. Så det kan du börja spara till, ett konto för när barnen behöver gå i terapi för de misstag vi gör, säger Kristin.

FOTO: TV4

Annons