LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Petra Medes beslut för dottern Paula – sanningen bakom tystnaden

25 aug, 2022 
Petra Mede
Petra Mede bebislycka avslöjades nyligen i den direktsända talshowen Tilde.
Men Petra själv har fortfarande inte kommenterat dotterns ankomst till världen.
Här är anledningen!
Annons
Tilde avslöjar: ”Petra Mede nybliven mamma”Brand logo
Tilde avslöjar: ”Petra Mede nybliven mamma”

Det har gått några veckor sedan Petra Medes, 52, bebislycka avslöjades i direktsändning av Tilde de Paula Eby, 49, i dennes egen talkshow Tilde.

Den nyfödda dottern har tilldelats namnen Paula Ella Mede. I intervjun med Tilde skämtar Petra om att hon döpt dottern efter henne.

– Jag har ju dessutom döpt den här lilla tjejen till Paula för att hedra dig, Tilde, berättade Petra i programmet.

Men sedan dess har det varit tyst från Petra och hennes bebisbubbla.

Petra Mede ska göra det på egen hand

Inför vårens säsong av Let's dance avslöjade programledaren Petra att hon väntade sitt andra barn och var sex månader in i graviditeten. Avslöjandet kom i samband med att hon gästade Nyhetsmorgon. Under intervjun berättade hon också om beslutet att skaffa barn på egen hand.

Annons

Hon har sedan tidigare dottern Adeline, 9, med Mattias Günther, 44. När programledaren Jenny Strömstedt, 50, frågade om det finns en partner med i bilden svarade Petra så här:

– Nej, det här gör jag på egen hand, som jag gör med så mycket i livet.

Petra Medes beslut för bebisen – sanningen om tystnaden

Petra har inte kommenterat mammalyckan någonstans, varken innan eller efter den chockartade intervjun i Tilde.

– Jag kan inte svara på det. Tilde har ju ändå sagt så, svarade Ina Kokalari, press- och PR-ansvarig på TV4, på frågan efter avslöjandet. Även Petras presskontakt avböjde att kommentera den nyblivna mammans familjeliv.

Petras sociala medier-konton ekar tomt från uppdateringar om privatlivet och det nya tillskottet. Hon har alltså beslutat att inte visa upp nyfödda dottern eller prata om varken graviditet eller förlossning.

Annons

Petra publicerade en bild på Instagram i samband med Tildes avslöjande, utan att nämna kvällens stora nyhet. Kommentarsfältet fullkomligt översvämmar med bebisgratulationer från glada följare och fans, som inte vill låta detta gå obemärkt förbi.

Något som Petra valt att inte bemöta genom att tacka för alla lyckönskningar. Se bilden och följarnas kommentarer här nedan:

Så vad är anledningen? Jo, Petra är en privat person och beslutet bottnar säkerligen i hennes grundvärdering om det offentliga livet.

När hon gästade Titti Schultz, 50, i P4 Gästen tidigare i våras, berättade Petra om överenskommelsen hon och ex-sambon Mattias har gällande den snart tioåriga dottern Adelines liv i offentligheten.

– Vi har en deal att vi pratar inte om henne. Vad hon tänker det får hon… om hon mot förmodan skulle bli en offentlig person så får hon berätta det när hon blir stor, förklarade Petra Mede då.

Förmodligen applicerar hon samma tänkt på nyfödda Paula också. Vi hoppas i alla fall att hela familjen mår bra i bebisbubblan!

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

Annons