Kristin Kaspersens ord om singellivet – det saknar hon mest med ett förhållande

Kristin Kaspersens ord om singellivet – det saknar hon mest med ett förhållande

Kristin Kaspersen verkar trivas som singel.
Men nu berättar hon vad hon saknar mest med att vara sambo med någon.
Se statsministerns kärleksråd till Benjamin Ingrosso "klockrent"
Slå på ljud

För 23 år sedan blev Kristin Kaspersen mamma för första gången. Tillsammans med dåvarande pojkvännen Martin Lamprecht fick Kristin sonen Filip Kaspersen Lamprecht.

Men relationen tog slut och Kristin fann istället kärleken i programledaren Hans Fahlén. Paret fick tillsammans sonen Leon Fahlén men 2011 gick de skilda vägar efter tio år tillsammans.

Under årens gång har Kristins kärleksliv varit ett hett ämne och det har spekulerats hej vilt gällande nya relationer och dejter.

Men Kristin har under många års tid levt som singel, vilket varit något hon trivts med. Nu berättar om hur hon ser på att träffa någon, i en ny intervju med Amelia.

– Jag klarar mig utmärkt, men du behöver någon för närhet och någon att dela vardagen med. Jag tänker inte att jag ska leva ensam i resten av livet, och jag skulle älska att be om hjälp med saker eller att någon har tagit fram ett glas rött på kvällen ... Men jag har ett väldigt bra liv så ska jag träffa någon, då ska det vara bra!

Det saknar hon mest med ett förhållande

Kristin får frågan vad det är i ett förhållande som hon kan längta mest efter, vilket verkar vara de små vardagliga sakerna som man gör för varandra när man är sambos.

– Jag går inte runt och längtar. Men det jag ser fram emot är att dela vardagen med någon, att någon skriver ett sms; ”Hur har det gått idag?” - och kaffe på sängen är ju inte tråkigt ... Jag hade min kompis Linn Hegdahl, som är dansare i Let's dance, boende hos mig i två månader. Det var fantastiskt när jag skrev boken, då hade hon plötsligt lagat mat, vilket var en jättelättnad när jag jobbade som mest.

– Och nästa gång var det jag som hade fixat. Då kunde jag känna att åh, vad det är mysigt att bo tillsammans med någon, att det finns någon som bryr sig om en. Att ha någon att prata med, eller bara vara tyst med.

LÄS OCKSÅ: Danny Saucedos ilska efter nyhetsinslaget – uppmaningen till följarna

LÄS OCKSÅ: David Sundins mystiska tystnad kring relationen med yngre hustrun Maria

FRÅN FÖRSTASIDAN