LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Kristin Kaspersens nya svar på sexryktet – om Reinfeldt

17 mar, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Kristin Kaspersen påstods ha en het romans med före detta statsminister Fredrik Reinfeldt. Nu svarar programledaren på sexryktet – en gång för alla.
Annons

Det var redan under sommaren 2014 som det började gå ihärdiga rykten om att programledaren Kristin Kaspersen, 47, skulle ha en romans med dåvarande statsministern Fredrik Reinfeldt, 51. Enligt sajten Stoppa pressarna ska det bland annat ha ryktats om att tv-profilen och politikern setts på olika hotellrum utanför Stockholm för romantiska aktiviteter. Men i en ny intervju med tidningen Östermalm slår Kristin Kaspersen nu ifrån sig ryktena en gång för alla.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det gick ett rykte om att jag var ihop med en viss svensk känd man, men vi hade aldrig ens setts. Alla möjliga trodde på det och frågade om ryktet stämde. Då var min Facebook ett bra sätt att förklara att det faktiskt kan bli rök utan eld, det inlägget nådde 450 000 personer, säger hon till tidningen.

I Facebookinlägget, som Kristin Kaspersen refererar till, skrev hon bland annat:

Annons

“Nu ska jag med egna ord och sista gången kommentera rykten som gått om mig och Fredrik Reinfeldt. Har fått frågan sjukt många gånger under hösten men vägrat svara på den. Men uppenbarligen så fortsätter människor att sprida rykten om sanningen inte kommer fram. Jag trodde ryktet skulle dö ut. Men så fel jag hade…”. Kristin Kaspersen skrev också att hon aldrig träffat Fredrik Reinfeldt utöver i sitt yrke som programledare, då hon vid något tillfälle har intervjuat honom.

Kristin Kaspersen är trött på romansryktet. Foto: IBL

För tidningen Östermalm berättar programledaren också hur det känns att ständigt få frågor om sitt kärleksliv.

– Jag svarar inte så ofta, men frågan är ju fri. Och om jag skulle bli kär skulle jag aldrig prata om relationen. Men jag tänker lite på alla som är ofrivilligt lever ensamma, det är kanske är bra för dem att få en annan tanke in i systemet. Många fastnar i att det är så jobbigt att leva själv. Kan jag säga att det går toppen kanske jag kan peppa men det betyder ju inte att jag väljer bort kärleken, säger Kristin Kaspersen.

Kristin Kaspersen har varit singel i flera år och skrev i februari på sin Instagram att hon är “öppen för kärlek”. Programledaren skilde sig från tv-profilen Hans Fahlén, 53, 2009 och 2015 hade hon en kort romans med Swedbanks dåvarande VD Michael Wolf, 53. Fredrik Reinfeldt väntar just nu barn tillsammans med kärleken Roberta Alenius, 38.

Foto: IBL

Annons