LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kaspersen om kärlek: "Riktig sådan annars får det vara"

10 feb, 2017 
Johnny Axelsson
Kristin Kaspersen träffar gärna en ny man men då måste det vara på riktigt för att det ska bli något. Hon slösar inte energi på något halvdant.
Annons

Programledaren Kristin Kaspersen, 47, skriver i ett lång inlägg på sitt Instagram-konto att hon nu är glad att vara pigg och lycklig att kunna träna fullt ut och testa nya möjligheter att stärka sin sin kropp.

Hon tar även upp ämnet kärleken:

Kanske nån undrar över kärleken eftersom jag “Inte behöver någon” … haha.. nej, jag behöver inte någon för att göra mig lycklig, det är jag i mig själv men självklart är jag öppen för kärlek, det är det bästa som finns. Riktig sådan, annars får det vara. Jag har bara inte bråttom.”

Kristin har själv varit singel under många år. Hon skilde sig från Hans Fahlén, 53, 2009. Sedan var hon singel fram till 2015 då hon hade en kort romans med Swedbanks dåvarande VD Michael Wolf, 53.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons