LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kristin Kaspersens singelliv: Jag behöver inte någon

20 jan, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
För åtta år sedan skiljde sig Kristin Kaspersen från Hans Fahlén och har sedan dess levt singelliv - förutom en kort romans 2015. Nu berättar Kristin att hon trivs med att leva ensam och om relationen till ex-maken.
Annons

Kristin Kaspersen, 47, och Hans Fahlén, 52, hade varit gifta i sex år när de gick skilda vägar 2009. När de fattat beslutet om skilsmässan så ville Kristin inte ta del av uppmärksamheten. För att slippa undan den så tog hon med sig hela familjen utomlands.

– Jag och Hans skickade ut pressmeddelande för att slippa snack och jag åkte med barnen till Frankrike så de skulle slippa se rubrikerna, säger Kristin till Expressen.

Idag har ex-makarna en fin relation där de kommer bra överens. Anledningen till det säger Kristin är främst för att de har barn tillsammans.

– Nu är jag och Hans polare och vi har en bra kommunikation. Det finns ingen bitterhet alls och vi samarbetar för att vara bra föräldrar, säger hon.

Kristin Kaspersen Idrottsgalan - The Swedish Sports Gala, Ericsson Globe Arena, Stockholm, 2017-01-16 (c) Karin Törnblom / IBL

Tidigare så har Kristin delat budskapet ”Älska någon när du är redo, inte när du är ensam” på sitt Instagramkonto och berättat om sin syn på dejtande. Bland annat så skrev hon att hon upplever att det i många fall är behovet av att ha en partner som kommer före kärleken.  Kristin lever singellivet och trivs bra med det. Hennes fokus ligger främst på att må bra.

Annons

– Jag mår bra själv och söker inte någon annan bekräftelse. Jag behöver inte någon vid min sida just nu som säger att jag är fin, jag känner mig ganska fin ändå, säger hon.

2015 hade Kristin en kort romans med Swedbanks dåvarande VD Michael Wolf, 53. Men har enligt uppgift inte dejtat sedan dess. Istället har hon tillbringat sin tid med familjen.

– Jag dejtar inte. Jag har mest varit med barnen och är väldigt nöjd med det livet just nu, berättar hon.

Michael Wolf och Kristin Kaspersen var tidigare ett par.
Michael Wolf och Kristin Kaspersen var tidigare ett par.

Kristin ser ljust på framtiden och vet att hon kommer att hitta någon att dela sitt liv med en dag, men hon har inte bråttom.

– Sedan gillar man förstår känslan att bli kär, äta middag ihop och åka ut på resor. Men det kommer, jag är inte orolig, jag kommer träffa någon. En väninna har sagt att jag ska tänka på att varje dag är min sista dag som singel och jag försöker göra det, avslutar Kristin.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons