Kristin Kaspersen: "Älska någon när du är redo"

Kristin Kaspersen: "Älska någon när du är redo"

I ett inlägg på Instagram berättar tv-profilen Kristin Kaspersen om sin syn på kärlek och på singellivet.

Älska någon när du är redo, inte när du är ensam“, skriver Kristin Kaspersen, 47, på engelska i ett inlägg på Instagram. Där berättar hon om sin syn på dejtande och kärlek.

Har diskuterat det där med flera senaste tiden då jag har flera kompisar som är singlar och jag fått frågan “ett par gånger” om jag träffar någon. (BTW svaret är nej det har jag inte) Ibland upplever jag att människor som lever själva har stort behov ( grundat i sin osäkerhet) att bli bekräftade när de dejtar någon.

Kristin Kaspersen är nöjd med att vara singel.

Kristin Kaspersen är nöjd med att vara singel.

Kristin Kaspersen skriver att hon upplever att det i många fall är behovet av att ha en partner som kommer före kärleken.

“Om du mår bra i dig själv har man inte dom desperata behoven. Och träffar du någon som du verkligen tycker om och känner dig varm i magen av så föder det massor av behov för att man är kär.” 

Hon menar att det är en konstig ordning och att det är mer rättvist mot ens partner om kärleken kommer först och inte behovet av kärlek.

“Känns felvänt att behoven föder kärleken istället för att kärleken och känslan föder behoven.”

Inlägget har i skrivande stund över 2600 likes och nästan 100 kommentarer som håller med henne i analysen.

Jag tror också på den ?? så lätt att annars bli kär i kärleken och inte i personen… “, skriver en av Kristin Kaspersens följare. “Väldigt sant! Hellre ensam än i ett förhållande som egentligen inte är bra“, skriver en annan.

Kristin har själv varit singel under många år. Hon skilde sig från Hans Fahlén. 52, 2009. Sedan var hon singel fram till 2015 då hon hade en kort romans med Swedbanks dåvarande VD Michael Wolf, 53.

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersens tuffa kamp tillbaka till livet: ”Jag är på rätt väg”

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN