Kristin Kaspersens tuffa kamp tillbaka till livet: "Jag är på rätt väg"

Kristin Kaspersens tuffa kamp tillbaka till livet: "Jag är på rätt väg"

Kristin Kaspersens har haft luftrörssjukdomen twar två gånger om på kort tid. Sedan kom symtom på utmattningssyndrom – samt en krossad kärleksrelation mitt i allt.

Kristin Kaspersen, 46, har haft en tuff period med både kärleken och hälsan, men nu börjar hon se ljuset i tunneln igen. På sitt Instagramkonto skriver hon:

Idag avslutade jag dagen med 6 kilometer löpning. Tanken var att springa 3 kilometer. Men för första gången sen jag drabbades av utmattningen i somras, 9 månader sen, så kändes luftrören öppna och jag kunde andas. Nu är utmaningen att skynda långsamt. Jag ska inte förstöra min uppbyggnad denna gång. Och idag fick jag känslan att jag verkligen är på rätt väg.”

Det var i fjol som hon berättade att kroppen sagt ifrån. Kristin kunde då sova i 11 timmar, ta något att äta för att sedan gå och lägga sig igen. Detta höll på i en veckas tid. Läkare hade innan detta sagt till henne att hon visade upp flera symtom på utmattningssyndrom.

Sommaren 2014 fick hon luftrörssjukdomen twar för andra gången vilket gjorde henne väldigt sjuk och slö. Men att nu vara på fötterna igen är ren lycka.

Även om konditionen är kass så finns glädjen och kraften att orka“, skriver hon vidare på Instagram.

Kristin Kaspersen är starkare i sin kropp igen.

Det är inte bara hälsan som varit i fokus på senare tid. Efter sju år som singel hittade Kristin kärleken i Swedbanks numera sparkade vd Michael Wolf, 52, under 2015, men relationen tog slut samma år.

– Vi skrattar fortfarande tillsammans som vänner, sa Kristin efter att det blev offentligt att hon var singel – igen.

Michael Wolf och Kristin Kaspersen var under en kort tid, ett par.

Foto: IBL, Stella

FRÅN FÖRSTASIDAN