Kristin Kaspersens avslöjande om kärlekslivet: ”Lycklig”

Kristin Kaspersen om livet som singel
Kristin Kaspersen har hyllats I Let's dance. Nu berättar hon hur hon lever utanför dansbubblan och varför hon just nu inte har någon partner.
Annons

Kristin Kaspersen, 49, är en av de tävlande i Let’s dance 2019. Hon dansar ihop med Calle Sterner, som varit med flera säsonger tidigare och är ett välbekant ansikte för tittarna.

Denna vecka ska de dansa en cha-cha, något som är helt nytt för Kristin Kaspersen.

Annons

– Jag tycker det är riktigt roligt, jag gillar den typen av dans. Sedan är det jättesvårt. Det är väldigt mycket steg och teknik, men jag gillar samtidigt att det blir en utmaning och jag gillar den koreografin som Calle har satt, säger hon när Hänt träffar henne på repetitionerna av Let’s dance.

Hittills har hon blivit hyllad av både juryn och tittarna och vecka efter vecka legat i toppen. Men det har inte kommit gratis. Kristin Kaspersen och Calle Sterner tränar cirka 4-5 timmar om dagen vilket tar ut sin rätt.

Annons

– Det är klart att jag har träningsvärk, det är inte så att jag inte känner av all träning. Men jag känner av den i form av jäkligt skön träningsvärk, säger hon.

Relationen med Calle Sterner

Att vara med i Let’s dance har inte bara fått henne att utvecklas dansmässigt, utan även som person, och det är mycket tack vare Calle Sterner.

– Att jobba så tätt ihop med någon, att lyssna in varandra, att respektera den andra, att ge den andra plats, det är ok att göra fel och vi löser det här tillsammans. För mig har det varit en jätteviktig resa i tillitsfrågan. Hur dålig jag än är en dag så står han kvar. Han lämnar inte mig även om jag gör bort mig.

Hon tycker inte att hon har svårt att lita på folk till vardags, men berättar att hon helt enkelt är van att lösa det mesta själv.

– Men det är fantastiskt skönt att inte behöva göra det och det öppnar upp för att ibland visa att man är liten och skör och be om hjälp så att någon fångar upp en. Men då måste jag också tala om att jag är det. 

Annons

Så lever Kristin Kaspersen

Idag lever hon utan partner, men med sin son Leon Fahlén, 15, från ett tidigare äktenskap med programledaren Hans Fahlén, 55. Hon är noga med att påpeka att hon lever själv, och inte ensam.

– Är man ensam är det ingenting man vill vara. Då känner man sig ensam och det gör verkligen inte jag. Jag lever själv. Och det gör jag för att det inte har dykt upp någon jag vill leva med än, säger Kristin Kaspersen.

Hon berättar att många ser henne som självständig och stark, men påpekar att det är något hon måste vara då hon inte ser något annat alternativ. Just nu är det ingenting hon aktivt försöker ändra på.

– Jag är lycklig själv. Sedan är det väl härligt om jag träffar någon och kan vara lycklig i det, men varför ska jag gå och längta efter något som jag inte har? Det kan jag väl se fram emot, men nu mår jag bra där jag är och jag letar inte efter någon för att jag är ensam. Jag vill hellre träffa någon som jag tycker om, inte för att jag är ensam, säger Kristin Kaspersen.

Let’s dance sänds på fredagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…