LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kristin Kaspersen om att bli farmor – stora glädjen: ”Vill vara nära”

08 jul, 2024 
Linnea Söderberg
Till Vänster: Närbild på Kristin Kaspersen med uppsatt hår framför en blå vägg. Till höger: Filip Lamprecht och flickvännen Linn Hegdal håller om varandra och ler mot kameran.
Programledaren Kristin Kaspersen har sönerna Filip, 27, och Leon, 20.
I hennes podcast Nyfiken På berättar hon nu om hennes förhoppning på barnbarn.
– Säg om fem eller fyra år när man förhoppningsvis har barnbarn, då vill inte jag vara långt borta, säger Kristin Kaspersen.
Annons
Fem blixtsnabba med Filip Lamprecht och Leon Fahlén – här dyker Kristin Kaspersen uppBrand logo
Fem blixtsnabba med Filip Lamprecht och Leon Fahlén – här dyker Kristin Kaspersen upp

Kristin Kaspersen, 54, är en av Sveriges mest folkkära programledare. Vi har bland annat sett henne leda Idrottsgalan och Let's dance, och sedan 2020 driver hon också podcasten Nyfiken På.

Hon är också aktuell som programledare för den första svenska säsongen av Race Across The World som kommer på Max senare i år. Det går ut på att kändisar ska ta sig över en hel kontinent utan flyg, telefoner och bankkort – men programmet har redan fått kritik.

På det privata planet har Kristin Kaspersen de två sönerna Filip Lamprecht, 27 och Leon Fahlén, 20 med två olika män. Och nu öppnar hon upp om tankarna kring barnbarn!

Kristin Kaspersens önskan om barnbarn

I Kristins 200:e avsnitt av hennes podcast möter hon Marie Mandelmann, 60, där de kommer in på barnbarn. Marie Mandelmann har nyligen fått ett till barnbarn som hon berättar att hon ofta ger sig ut på äventyr med.

Mandelmann säger att hennes barn bor väldigt nära, vilket Kristin tycker verkar skönt eftersom barnbarnen då också finns i närheten.

Annons

– För även om jag kan tänka att jag kanske skulle vilja göra en säsong uppe i Åre, att passa på att göra nånting för mig, som inte är att jag behöver vara kvar i stan för att det är skola eller nånting annat... säger Kristin Kaspersen och fortsätter:

– Men då tänker jag att jag måste göra det nu. För jag vet inte... säg om fem eller fyra år när man förhoppningsvis har barnbarn, då vill inte jag vara långt borta. Då vill jag vara nära.

Kristin Kaspersen med sönerna Leon Fahlén och Filip Lamprecht.
Kristin Kaspersen med sönerna Leon Fahlén och Filip Lamprecht.Karin Törnblom / TT

Därför flyttade Filip Lamprecht och Linn Hegdal isär

Tv-profilen Filip Lamprecht träffade flickvännen Linn Hegdal, 28, när de dansade ihop i Let's Dance 2021. Men det var inte förrän i början av i år som de bekräftade att var ett par.

Paret har tidigare varit sambos, men i maj år kom nyheten att de har flyttat isär.

– Än så länge så har vi två lägenheter, och det är ganska skönt. Vi har bott tillsammans ett tag innan och sådär. Men ja, det är bara skönt. Hon pluggar ju och jag jobbar ganska mycket hemifrån så då är det najs att ha lite space, har Filip tidigare sagt till Hänt.

FOTO: TT

Annons