Kristin Kaspersen beslut med Malin Berghagen efter arvet från mamma Lill-Babs

Kristin Kaspersen.

Det har snart gått tre år sedan den folkkära artisten Lill-Babs gick bort.
Nu har döttrarna Kristin Kaspersen och Malin berghagen tagit ett nytt beslut om huset deras mamma lämnat efter sig.
”Nu ska här funderas på hur vi gör det bäst”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Det var i april 2018 som det svenska folket nåddes av den tragiska nyheten att den folkkära artisten Barbro ”Lill-Babs” Svensson gått bort – 80 år gammal.

Efter sig lämnade den älskade sångerskan ett hyreskontrakt på en 110 kvadratmeters lägenhet på Östermalm där dottern Malin Berghagen, 54, var skriven på i slutet. Det var länge oklart vad som skulle hända med lägenheten men tillsammans kämpade systrarna Malin Berghagen, Kristin Kaspersen, 51, och Monica Svensson, 65, för att överlåta hyreskontraktet till Malin Berghagen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här

Kampen om Lill-Babs lägenhet

Men nu i november fick systrarna plötsligt ett slut på kampen om lägenheten. Till en början avslöjade bara Malin Berghagen att båda parterna var överens om en lösning men vad denna var stod till en början oklart. Men då valde Kristin Kaspersen att avslöja vad som hade skett.

”Vi kämpade lite extra för att få behålla mammas lägenhet som min syster och barn var skrivna på och bodde i. De sa nej, och vi har accepterat det”, skrev hon då på Instagram.

Men trots den förlorade lägenheten så har systrarna i alla fall kvar sin älskade mammas hus som är en speciell plats och betyder mycket för dem.

Kristin Kaspersens och Malin Berghagens beslut för Lill-Babs hus

Men nu har Kristin Kaspersen och Malin Berghagen tagit ett nytt beslut om Lill-Babs hus – något hon väljer att dela med sig av på Instagram.

”Myser i mammas kök som numera är vårt kök. Men på något sätt kommer jag nog alltid säga mammas hus, mammas kök. Känns bättre så. Dock inser vi nu att köket är på väg att ge upp. Handtag släpper och går inte att skruva fast i de stora sönderskruvade hålen, spisen börjar ge upp, kylen har snart gjort sitt”, skriver hon.

LÄS MER: Kristin Kaspersens oro efter sonen Filips flytt

Därför har nu hon och Malin Berghagen bestämt sig för att renovera köket. Hon berättar att de vill vårda köket på samma sätt som Lill-Babs gjorde.

”Så nu ska här funderas på hur vi gör det bäst, smartast, mest praktiskt och lika hemtrevligt som mamma alltid varit noga med att det skulle vara...känslan ska fortfarande vara densamma. Vi ser så mycket fram emot att fixa mammas kök, hoppas hon tycker det blir fint”, avslutar hon.

FOTO: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet/Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren om 13-årige sonen Theos dramatiska olycka i skidbacken

LÄS OCKSÅ: Ebba Busch bryter tystnaden om romansryktet med Marko Lehtosalo