kristin kaspersen

Kristin Kaspersen, 53, om att lägga ner – första orden om pensionen: ”Så hemskt..”

Kristin Kaspersen

Karriären blomstrar för Kristin Kaspersen och podden Nyfiken på är en succé.
Men nu delar hon med sig av ett nytt besked om karriären.
Nämligen pensionen och tankarna kring det.
Kristin Kaspersen om att ta över Allsången
0:29

Efter reklamen: Kristin Kaspersen om att ta över Allsången

(0:29)

Slå på ljud

Karriären är på topp för populära tv-profilen Kristin Kaspersen, 53. Vi har sett henne leda program så som Fångarna på fortet, Biggest Loser och en rad olika galor.

Kristins succékarriär har bara fortsatt att blomstra och idag driver hon den populära podcasten Nyfiken på där hon intervjuar olika kända och okända personer som hon just är nyfiken på.

Men nu kan tv-profilen ge oss ett nytt besked om karriären. Nämligen detaljer om hennes pension.

Kristin Kaspersen om att ta över Let's dance – egna orden

Något som de flesta vet är att Kristin Kaspersen kommer från en välkänd familj. Hon är dotter till den ikoniska sångerskan Lill-Babs som gick bort i början av april, 2018 och hennes syster Malin Berghagen är dotter till folkkära artisten Lasse Berghagen.

Både Lill-Babs och Lasse har synts i tv-rutan genom deras långa och ikoniska karriär. En scen som vi har sett duon på är Allsång på skansen. Lasse var allsångsledare i hela nio år och Lill-Babs har uppträtt på scenen flera gånger.

Det kommer nog inte som en chock, att flera har velat se Kristin som ny allsångsledare efter Sanna Nielsen. När Hänt mötte Kristin på premiären av musikalen Tootsie gav hon Hänt ett nytt besked om sin framtid inom allsången.

– Det är ett fantastiskt program men den frågan har jag inte fått nej, svarar hon.

Kristin Kaspersen om att lägga ner – berättar om pensionen

Kristin Kaspersen driver som tidigare nämnt succépodden Nyfiken på och i varje avsnitt intervjuar hon kända eller okända människor om deras livsöden. Men i senaste avsnittet delade även Kristin med sig av ett nytt besked om hennes karriär.

Tv-profilen kommer in på att hon själv går i tankarna om hon verkligen gör det hon vill göra eller om hon vill syssla med något annat helt.

– I den här podden har vi ofta pratat om att det jag jobbar med är så hemskt roligt. Men ibland jobbar jag så mycket så jag knappt hinner reflektera över hur kul det är. Då kan man undra vad vill jag göra längre fram och om jag inte skulle göra det här vad skulle jag göra då, säger tv-profilen i avsnittet.

Kristin berättar även att hon skulle kunna tänka sig att ta sig än en helt annan karriär.

– Min dröm hade varit att ha ett pensionat ”off season” där föräldrar kan vila upp sig och möta andra föräldrar, säger hon.

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN