ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Kristin Kaspersen om att ta över Allsång på Skansen: ”Fantastiskt”

30 sep, 2022 
Kristin Kaspersen, Sanna Nielsen
Karriären går som på räls för Kristin Kaspersen.
Nu avslöjar hon ett nytt besked om framtiden som programledare i tv.
Annons
Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappanBrand logo
Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappan

Den folkkära Kristin Kaspersen, 52, är en populär tv-profil. Vi har sett henne leda program så som Fångarna på fortet, Biggest Loser och en rad olika galor.

Men hennes succékarriär har bara fortsatt att blomstra och idag driver hon den populära podcasten Nyfiken på där hon intervjuar olika kända och okända personer som hon just är nyfiken på.

Men nu tar Kristin bladet från munnen angående hennes framtid inom Allsången.

Kristin Kaspersens succékarriär – vann Let's dance

Hennes framgång slutar inte där, 2019 ställde Kristin Kaspersen upp och medverkade i TV4:s underhållningsprogram Let's dance. Ihop med danspartnern Calle Sterner dansade hon sig hela vägen till final mot Magdalena Forsberg och Tobias Karlsson, där Kristin och Calle tillslut stod som slutsegrare.

Det är inte bara Kristin som har tagit hem glasskon. Hennes son Filip Lamprect har också tagit hem vinsten i tävlingen.

Kristin Kaspersen har även sonen Leon Fahlén från ett tidigare äktenskap med Hans Fahlén. Efter tio år tillsammans, fem som gifta, valde paret att gå skilda vägar 2011.

Kristin Kaspersen om att ta över Allsången – ärliga orden

Kristin är från en välkänd familj, hon är dotter till den ikoniska sångerskan Lill-Babs som gick bort i början av april, 2018 och hennes syster Malin Berghagen är dotter till folkkära artisten Lasse Berghagen.

Annons

Båda artisterna har synts i tv-rutan genom hela deras långa och ikoniska karriär. Ett program som vi har sett artisterna i är Allsång på skansen. Lasse var allsångsledare i hela nio år och Lill-Babs har uppträtt på scenen flera gånger.

Det var flera år sedan som vi såg Kristin i tv-rutan och det finns nog många som undrar om hon kommer göra comeback igen. Något som har varit på tapeten på senaste tiden är vem som ska ta över stafettpinnen från Sanna Nielsen som allsångsledare. Och Kristin har varit en person som flera har velat se på allsångsscenen.

När Hänt mötte Kristin på premiären av musikalen Tootsie så gav hon ett nytt besked om sin framtid inom allsången.

– Det är ett fantastiskt program men den frågan har jag inte fått nej, svarar hon.

Vad tråkigt tycker vi! Men vi hoppas att vi får se mer av Kristin i tv-rutan framöver.

FOTO: TT

Annons