LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Första bilderna på Kristin Kaspersens okända lillebror – hemligheten avslöjad

13 sep, 2022 
AvJulia Riddertorp
Lill-Babs, Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen har minst sagt en omtalad familj och stor släkt! Tidigare fick vi veta att hon har en okänd bror som bor i Norge vid namn Joakim Kaspersen, men nu visar det sig att det finns ännu en okänd bror!
Annons
Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappanBrand logo
Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappan

Kristin Kaspersen, 52, är född i Oslo i det vackra Norge. Karriären drog igång under 90-talet när hon ledde vädret för TV3 i Norge. Hon har sedan dess haft en livfull karriär. Kaspersen har bland annat jobbat som programledare för Fångarna på fortet, Biggest Loser, Söndagsöppet och Nyhetsmorgon.

Det svenska folket har tagit emot Kaspersen med öppna armar, med flera priser för hennes prestation som programledare. Priser som Hyland Priset för Sveriges populäraste tv-personlighet och Aftonbladets tv-pris som Sveriges populäraste kvinnliga tv-personlighet har Kristin blivit tilldelad under sina dagar som programledare.

Idag ser vi inte henne i TV-rutan lika mycket som förut men den välkända programledaren verkar inte ha några planer på att lämna sin publik.

Annons

Hon har bland annat startat podden Nyfiken på, som hade premiär den 30 augusti 2020 och är en riktigt publikframgång. Några välkända namn som Petra Mede, 52, David Sundin, 46, och även före detta statsminister Stefan Löfvén, 65, är några av de personerna som gästat podden.

Familjens sorg efter Barbro Lill-Babs Svenssons död

Kristin är även dotter till den ikoniska sångerskan Lill-Babs som gick bort i början av april, 2018. Detta var förstås en stor förlust för Kristin, men även för det svenska folket.

Kristin har under och efter bortgången av Lill-Babs uttryckt hur mycket hennes mamma betytt. Under mors dag i våras delade Kristin en bild på henne och Lill-Babs och uttryckte saknaden hon kände.

”Idag saknar jag din närhet extra mycket. Jag vill inget hellre än att hålla om dig och krama dig länge. GRATTIS världens finaste mamma”, skrev hon på sin Instagram.

En otrolig sorg för familjen och folket som följt Lill-Babs under hennes livskarriär. Speciellt för Malin Berghagen, 56 och Monica Svensson, 67 som också är döttrar till Lill-Babs. Tillsammans har Monica, Malin och Kristin skrivit boken vår mamma Lill-Babs för att hylla deras mor.

Annons

Men familjen är betydligt fler än systrarna. Kristin kommer från en stor familj med både bröder och systrar. Det var under sommaren som Kristin visade upp sin tidigare okända bror under en lunch med hennes pappa, Kjell Kaspersen, 83.

Den andra okända brodern – bilden avslöjar

Tidigast i somras var det en bror till Kristin som befunnit sig bortom radarn. Nämligen Joakim Kaspersen, 36. Han bor borta i Norge, vilket förstås påverkar att han inte nämnts lika ofta i svensk TV som Kristin. Men nu har ännu en broder visats på Kristins sociala medier.

Kristin delade nyligen ett Instagram-inlägg på sin lillebror Kriss Kaspersen som precis fyllde 40.

”GRATTIS på 40-årsdagen min underbara, galna, varma och snälla Lillebror Kriss! Du fyller våra liv med äventyr och skratt. Jag är så obeskrivligt stolt över dig. Inte alltid lätt att bo i olika länder, framförallt en dag som denna när vi vill fira dig. Men det tar vi igen när vi ses! Så ni som följer mig får gärna boosta min grymma lillebror med grattishälsningar”, skrev hon på Instagram.

Annons

Kriss är inte särskilt aktiv på sociala medier om man jämför med Kristin. Man kan förstå att flera kanske inte har full koll på Kriss då han inte visats i svensk TV i den utsträckning som Kristin, men han har varit i TV-rutan i Norge!

Kriss har nämligen följt sin storasysters fotspår och har haft ett eget TV-program. Under 2012 ledde han programmet Ville eventyr som sändes i Norge. Där tanken var att sprida kunskap kring djur och natur.

Låter ju super spännande. Kanske finns det några fler bröder som gömmer sig borta i Norge, återstår att se!

FOTO: TT

Annons