LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kristian Täljeblads relation med Saga Scott – 6 år efter romansen

13 okt, 2020 
Saga Scott och Kristian Täljeblad

Det var i Paradise hotel som Kristian Täljeblad fann sin nuvarande hustru Anna Pankova.
När han var med i programmet första gången hade han dock en flört med Saga Scott.
Så här ser deras relation ut idag!

Annons
Skoleken med Anna och KristianBrand logo
Skoleken med Anna och Kristian

För bara några veckor sedan gifte sig Kristian Täljeblad med sin Anna Pankova. De träffades för tre år sedan under inspelningen av Paradise hotel, och när de kom hem till Sverige bekräftade de sin relation. Sedan dess har de hållit ihop.

Frieriet ägde faktiskt rum i Mexiko, och bröllopet går att följa i deras tv-serie Kristian & Anna: Forever.

Kristian Täljeblads kärlekslycka med Anna Pankova

När Kristian Täljeblad var med i Paradise hotel första gången, 2014, var det en annan tjej som stod i fokus, nämligen Saga Scott. De hade en uppmärksammad flört under inspelningarna, men det ledde ingenvart.

När Kristian Täljeblad började träffa Anna Pankova var han först orolig att folk skulle jämföra förhållandet med flörten i programmet.

– Folk kommer nog säga att “åh, nu är han sådär kär som sist” och tro att jag alltid går runt och är det. Men jag vet ju själv hur jag känner nu och hur jag kände då med Saga, och det är stor skillnad. Anna är en helt annan människa och har ett helt annat värde i mitt liv än vad Saga hade, berättade Kristian Täljeblad för Hänt.

Annons

”Kommer inte ens ihåg den människan”

Hur ser hans relation med Saga Scott ut idag då? Jo, den frågan svarar Kristian Täljeblad på i en intervju med Expressen.

– Min närmaste relation med henne var att jag sa att hon skulle leka kurragömma med Robin BengtssonHide and seek. Det är min närmaste relation med henne, så då kan du tänka att den är ganska obefintlig, säger han till tidningen.

Kristian Täljeblad får också frågan om hur det kommer sig att de inte har någon kontakt längre.

– Det finns ingen förklaring. Vet du vad, jag kommer inte ens ihåg den människan. Det är så många andra människor som kommit och gått i mitt liv sedan henne. Jag hade inte haft några problem att träffa hennes idag och prata, svarar han.

Anna skjuter in att det faktiskt var hela sex år sedan nu.

– Ja. Och liksom, varför vi inte pratar... Vissa människor kommer och går i ens liv, och jag tror inte alls att någon av oss har något emot varandra, utan det är bara att hon lever sitt liv och jag lever mitt liv, säger Kristian Täljeblad.

Saga Scott har förresten också gått vidare i livet, och funnit kärleken i travstjärnan Adrian Kolgjini.

Annons