Saga Scotts bröllopsbesked med pojkvännen Adrian Kolgjini

Saga Scott

Saga Scott har idag funnit lyckan hos travprofilen Adrian Kolgjini. Nu berättar hon öppet om sitt mående och parets framtidsplaner. ”Jag vill göra den här resan med Adrian”, säger hon till Expressen.

Tv-profilen Saga Scott, 29, blev ett känt ansikte för svenska folket efter sin medverkan i Paradise Hotel för snart fem år sedan. Sedan dess har hon bland annat medverkat i Stjärnkusken och i Farmen VIP. Under inspelningen av Stjärnkusken träffade hon sin pojkvän och travprofilen Adrian Kolgjini, 26 och sedan 2017 har de varit ett par. Idag bor paret tillsammans i Skåne och jobbar med travhästar.

– Hon har alltid funnits där med sin peppning och stöd. Hon gör det på ett unikt sätt och med sånt enormt hjärta så med hennes enorma stöd så hjälper hon mig verkligen, det har hon alltid gjort, sedan dag ett, säger Adrian Kolgjini om sin flickvän i podcasten Hovavtryck med Matteus.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Saga Scott berättar för Expressen att hon är lyckligare än någonsin förr med det betydligt lugnare lantlivet, än hur hon mådde i den tidigare Paradise hotel-bubblan.

– Jag har valt bort mycket av den delen av mitt liv som jag hade förr. Om jag ska jag vara ärlig vet jag inte var jag hade varit i dag om jag fortsatt på samma spår. Det har varit en riktigt lång väg därifrån.

Tv-profilen blev trött på festandet och på de ytliga kontakterna som kom med tv-programmet.

– Det var så sjukt, som djur i bur. De valde ut oss till barturnéer och vi skulle festa med människor som skulle ta bilder och titta på oss. Jag är så trött på det.

Vill bli en bra fru till sin Adrian

Nu ger Saga Scott ett kärleksbesked: hon vill gifta sig med sin Adrian Kolgjini. När Expressen frågar henne vad hon drömmer om ger hon det ärliga svaret om sina framtidsplaner.

– Att vara en bra fru. Jag vill göra den här resan med Adrian. Kanske köpa en fin häst som springer in en massa pengar. Sedan ska jag utbilda mig till nagelterapeut. Det är inte så stora drömmar. Jag vill bara må bra, säger hon till tidningen.

FOTO: TT, Instagram