LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter flörten – tv-profilens oväntade känga mot Saga Scott

25 aug, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
För tre år sedan fick tittarna se hur Kristian Täljeblad föll för Saga Scott i dokusåpan "Paradise hotel". I dag är han sambo med nya flickvännen Anna – och passar också på att skicka en känga mot sin förra fling.
Annons

Nyligen stod det klart att ”Paradise hotel”-profilen Kristian Täljeblad, 26, återvänder till dokusåpan för en ny säsong i höst tillsammans med flera andra kända ansikten. Kristian deltog senast i ”Paradise hotel” 2014, där han hade en uppmärksammad romans med deltagaren  Saga Scott, 27.

Och även i årets upplaga av dokusåpan uppstår heta känslor mellan Kristian och en kvinnlig deltagare, Anna Pankova, 20.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag trodde aldrig att jag skulle träffa någon i “Paradise hotel”. Jag sa det innan jag åkte till Mexiko, att “jag kommer aldrig att bli kär där, det händer inte”. Men så blev det så. Jag visste vem Kristian var sedan tidigare och tyckte att han var rolig. Och snygg, säger Anna Pankova till Hänt.

Kristian Täljeblad och Anna Pankova visar upp kärleken från Paradise HotelBrand logo
Kristian Täljeblad och Anna Pankova visar upp kärleken från Paradise Hotel

– Jag var däremot öppen för möjligheten att bli kär. Jag har erfarenhet från förra gången jag var med och vet att det både kan vara det värsta stället att träffa någon på, men också ett bra sätt, säger Kristian Täljeblad.

Annons

Men till skillnad från flingen med Saga Scott, har kärleken den här gången fått vingar även utanför programmet. I dag bor Kristian och Anna tillsammans i en lägenhet i Stockholm, har en gemensam Youtube-kanal och är kärare än någonsin.

Däremot tror både Kristian och Anna att många tv-tittare kommer att jämföra deras relation med den Kristian hade med Saga, när “Paradise hotel” drar igång i rutan.

– Folk kommer nog säga att “åh, nu är han sådär kär som sist” och tro att jag alltid går runt och är det. Men jag vet ju själv hur jag känner nu och hur jag kände då med Saga, och det är stor skillnad. Anna är en helt annan människa och har ett helt annat värde i mitt liv än vad Saga hade, säger Kristian och fortsätter:

– Jag var ju ledsen över Saga där och då, men så fort jag kom hem till Sverige så visste jag att jag inte ville vara med henne eller ens ha någonting med henne att göra. Hon var inte den typen av tjej som jag ville vara med.

Var du rädd för att våga visa känslor i tv en gång till?

– Nej, jag grundar inte min framtid i mina erfarenheter. Jag vet att Anna inte är som Saga. Anna är så långt från Saga som man kan komma. Anna är en fantastisk flickvän och hon är perfekt för mig. Jag säger inte att Saga är dålig, men Anna är bättre för mig. Det finns ingen annan som kan tillfredsställa mig som hon på alla plan, säger Kristian Täljeblad och skrattar.

“Paradise hotel” har premiär den 4 september på TV3 och Viafree.

Annons