LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Kristian Luuks stora familjelycka – nu visar han upp nytillskottet

23 apr, 2022 
Kristian Luuks nya bild avslöjar nytillskottet i familjen
Kristian Luuk står ständigt i rampljuset med sina framgångar som programledare.
Något han är lite mer hemlighetsfull kring är sitt privatliv.
Nu visar han upp nytillskottet i familjen!
Annons
Så får John Lundvik och sambon Jotta familjelivet att gå ihopBrand logo
Så får John Lundvik och sambon Jotta familjelivet att gå ihop

Han är känd för sina betydande programledarroller i bland annat Melodifestivalen, På spåret och Sen kväll med Luuk. Kristian Luuk, 55, är utan tvekan en av våra mest folkkära programledare!

Vidare har han gjort en hel del annat i både tv, radio och podcast och är med andra ord en rutinerad mediaprofil. Under 90-talet blev Kristian minst sagt en välkänd röst då man hörde honom i Hassan i P3, som främst blev känt för sina busringningar.

Genom Kristians karriär har han vunnit flertalet prestigefulla priser – han är nämligen sexfaldig vinnare av Aftonbladets TV-pris Årets manliga tv-personlighet, mellan åren 1998 och 2004. Under dessa år blev han endast slagen en gång, av vännen och kollegan Fredrik Lindström, 58.

Annons

Dessutom kammade Kristian hem Årets underhållningsprogram Kristallen 2010 för det populära programmet På spåret.

Det jobbar Kristian Luuk med idag – aktuell i Min sanning

I augusti får vi se profilen i tv-rutan igen i det populära intervjuprogrammet Min sanning. Han ska leda programmet tillsammans med programledaren Anna Hedenmo, som är inne på sin åttonde säsong. I årets upplaga kommer det vara dubbelt så många gäster då Kristian och Anna leder en varsin säsong.

Min sanning har etablerat sig som ett av Sveriges mest omtyckta och största intervjuprogram där olika profiler får djupdyka i händelser i deras liv. Framgångssagor, avslöjanden och glädjebesked som inte tagit sig igenom mediabruset.

Dessutom kommer Kristian att fortsätta som programledare för På spåret och Veckans ord. Men uppdraget på Min sanning beskriver Kristian som ett ”drömjobb”.

Kristian Luuk visar upp dottern Smillas pojkvän

Relationen med programledaren Carina Berg, 44, gjorde paret till ett av Sveriges mest välkända par. Kristian och Carina höll ihop i 12 år, varav åtta som gifta, tills de 2016 begärde skilsmässa. Tillsammans fick de en son, Holger Luuk.

Annons

Från en tidigare relation har Kristian även dottern Smilla Luuk, 24, och sonen Sebastian Luuk, 22.

Nu visar Kristian upp ett nytillskott i familjen! Det är nämligen så att hans dotter, Smilla, har gått och skaffat pojkvän. På Instagram visar Kristian Luuk en bild där Smilla och Frippe sitter och njuter i solen tillsammans. Det råder ingen tvekan om att att den lilla familjen har haft det fint ihop i påsk!

”Vad vad det bästa med påsken 2022? Jo, att alla barnen (plus Smillas kille Frippe!) följde med till Kungsberget”, skriver Kristian Luuk i inlägget.

FOTO: Pillan Thelaus/TT/Eero Hannukainen/TT

Annons