Kristian Luuks hyllning till okända sonen Sebastian, 22: ”Älskar dig”

KRISTIAN LUUK, SEBASTIAN LUUK

Kristian Luuk har sonen Holger tillsammans med ex-frun Carina Berg. Men vad många kanske inte vet är att han faktiskt har ytterligare en son – som är 22 år gammal! Nu berättar han om relationen.
Så ser Kristian Luuks barn ut idag
0:49

Efter reklamen: Så ser Kristian Luuks barn ut idag

(0:49)

Slå på ljud

Kristian Luuk, 55, och Carina Berg, 44, gifte sig 2008 men kärlekssagan varade inte för evigt och åtta år senare valde de att gå skilda vägar. Idag har de båda tv-profilerna en god relation till varandra och gemensamma sonen Holger, 12, bor hos sina föräldrar varannan vecka.

Carina Berg har tidigare berättat i sin och Carolina Gynnings, 43, podd Gynning & Berg – hittar sig själva om den goda relationen till Kristian Luuk. För något år sedan erbjöd han sig nämligen att vara barnvakt till Otto så att hon och Erik kunde gå på dejt.

– Det var så mysigt, Kristian har frågat flera gånger om inte han fick låna Otto en stund när Holger var hemma hos honom. Alltså, mitt stora barn och mitt mellanbarn. Kristian tyckte att det skulle få vara så roligt att hänga lite med Otto ihop med Holger, hemma hos honom. Sjukt gulligt, sa Carina Berg i podden.

Kristian Luuks okända barn med ex-hustrun

Idag har både Kristian och Carina gått vidare och Carina har funnit kärleken i maken Erik Berg, 33, som hon har barnen Otto, 2, och lilla Juno med.

Kristian har också ytterligare två barn på annat håll, nämligen sonen Sebastian Luuk, 22, och dottern Smilla Luuk, 24. Innan Kristian träffade Carina var han nämligen gift med Anna Luuk.

Smilla Luuk har funnit sin egen väg i livet – och den vägen kantas av god mat. Med ett intresse för godsaker har hon skrivit två kokböcker med inriktning på glutenfritt. Hon är också matbloggare och håller kurser.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kristian Luuks hyllning till sonen Sebastian

Sebastian Luuk håller låg profil men har ibland synts tillsammans med sin pappa på röda mattan. Med andra ord har Sebastian hållit sig undan rampljuset men nu väljer hans pappa att hylla honom, han fyller nämligen 22 år idag!

”Fantastiska Sebastian Luuk 22 år idag. Älskar dig härifrån till månen och tillbaka.”, skriver Kristian Luuk på sin Instagram-story.

SEBASTIAN LUUK

Kristian Luuks hyllning till sonen.

FOTO: INSTAGRAM

FOTO: Karin Törnblom/TT, WIXTRÖM PETER/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN