TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Kissie om romansryktet med "Skam"-stjärnan: "Vi snackar"

31 jan, 2017 
AvMagdalena Divina Khodr
Nu svarar Kissie på romansryktet med "Skam"-stjärnan William. "Vi snackar", säger hon till Hänt.
Annons

I en mini-intervju med programledaren Martin Björk, 45, som Alexandra “Kissie” Nilsson, 25, lagt ut på sin Instagram hintas det om en eventuell fling mellan henne och “Skam”-stjärnan Thomas Hayes, 19, som just nu befinner sig i Sverige.

Thomas som spelar rollen som hunken William i serien har sedan han landade på svensk mark i lördags setts glida runt på Stureplans mest fashionabla inneställen.

https://www.instagram.com/p/BP68urVhJvP/?taken-by=kissies

När Kissie får frågan om hon festat i helgen blir svaret ja.

– William var väl ute?, frågar då Martin som försöker leda konversationen i en bestämd riktning.

Och Martin får delvis napp.

– Haha det här var så pinsamt men ja vi var ute lite halvt, så säger mina tjejkompisar “Kissie, du måste skriva till William”, så jag skrev “Hej, hur säger man hej på norska”, varpå han svarade hur man säger det.

Alexandra "Kissie" Nilsson
Kissie är nybliven singel.

Men text-konversationen slutar inte där. Hur kvällen avrundades är dock fortfarande okänt. Men på sin blogg har Kissie staplat en “Veckans bra/dåliga”, lista där hon listat “Fick ligga” med en tummen upp-symbol, som en av veckans bra händelser.

Intervjun i kombination med avslöjandet på bloggen har skapat vilda spekulationer om huruvida ligget är den norska stjärnan.

Men nu berättar Kissie exklusivt för Hänt hur det egentligen ligger till. Enligt bloggerskan är det hela taget ur luften.

– Det är ingen big deal. Vi snackar, men det är verkligen ingenting, säger hon bestämt om den påstådda romansen.

Foto: Ibl.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons