Kissie singel – därför dumpade hon radioprofilen

Kissie singel – därför dumpade hon radioprofilen

Kissie har efter bara några få månader dumpat pojkvännen. Orsaken är känslorna för expojkvännen som inte riktigt svalnat.

Bloggerskan Alexandra “Kissie” Nilsson, 25, och Rix FM-profilen Erik Myrlund Varo, 32, har gått skilda vägar.

Kissie skriver själv om det plötsliga uppbrottet på sin blogg:

“Jag är singel och jag har inga planer på att dejta någon heller just nu. Jag tror att det bästa för mig är att vara singel ett tag och bara vara jag till 100 %”, skriver hon.

Paret bekräftade sin kärleksrelation i oktober. Kissie berättade då för Hänt att det varit Erik som kontaktat henne för ett samarbete.

– Det var Erik som kontaktade mig innan sommaren och frågade om jag hade humor, viket jag självklart anser att jag har, sa hon då till Hänt.

I ett mejl till Aftonbladet utvecklar hon beslutet om att bryta upp relationen, ett beslut som hon låg bakom.

kissie-erik-insta

Erik och Kissie har drivit ett humorkonto tillsammans.

LÄS OCKSÅ: Kissie har fått nog: “Nu dumpar jag tampongerna”

”Jag behöver vara singel för att ta reda på vad jag egentligen behöver. Tyvärr är Erik inte den personen för mig, men säkert för någon annan för han är en supersnäll kille. Sen har jag inte kommit över mitt ex riktigt heller, så jag vet att jag tog rätt beslut”, skriver hon till tidningen.

Alexandra Nilsson hoppas på att relationen med exet Erik Myrlund Varo kommer utvecklas till vänskap inom sinom tid. Tills vidare är hon öppen för nya relationer och är redo att möta sin sagoprins om han dyker upp.

”Just nu består mina kvällar av Tinder och choklad, men jag klagar inte haha. Min drömman finns nog där ute någonstans”, skriver hon till tidningen.

LÄS OCKSÅ: Kissie bekräftar: “Han är min nya pojkvän”

FOTO: Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN