LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Saga, 18, om mötet med Skam-William: "Jag är chockad"

30 jan, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
"Skam"-William är i Stockholm och har hittills hunnit med att festa på Stureplan, hoppa in som DJ på Spy Bar – och träffa Saga, 18.
Annons

Skam-stjärnan Thomas Hayes, 19, kanske mest känd som William Magnusson i tv-serien, är just nu i Sverige. Under lördagskvällen festade den norska stjärnan på den svenska innekrogen Taverna Brillo på Stureplan och enligt tidningen Aftonbladet ska han senare ha gått vidare till nattklubben Spy Bar, där han hoppade in i DJ-båset och spelade musik en stund.

Därefter fortsatte han till Grand Hotel, där Saga Ahlberg, 18, sprang på stjärnan och lyckades ta en selfie med honom.

– Att få träffa Thomas i verkligheten kändes lite overkligt. Jag är fortfarande rätt chockad över hur jag kunde ha sådan tur. Han hade ju kunnat gå in på hotellet vilken tid som helst och jag råkade bara ha turen att vara där samtidigt, säger hon.

Saga berättar att Thomas Hayes dök upp utanför hotellet tillsammans med två kompisar, när hon fick syn på honom. Stjärnan hade på sig en jeansjacka och en hoodie med luva över huvudet.

Annons

– Han hade luva uppdragen över huvudet och gick rätt snabbt så vi tänkte först att han kanske inte ville prata med några fans just då, men vi märkte att hans kompisar la märke till oss och log så då gick vi fram ändå, och då var han jättetrevlig, säger Saga Ahlberg, som var utanför hotellet tillsammans med sin syster.

Vad pratade ni om?

– Vi hann inte prata så mycket för han skulle precis gå in på hotellet, men vi frågade om vi fick ta bild tillsammans med honom, och han svarade att det var självklart, så vi tog bild med honom, tackade så mycket, sa ”Ha det bra!” och han svarade ”hade”, säger hon.

Efteråt har många andra “Skam”-fans varit glada för Saga Ahlbergs skull, men många önskar också att de hade haft lika stor tur som hon.

– Mina vänner tyckte att jag haft en otrolig tur och de skojar om att de alltid skulle hänga med mig till stan för att också få lite tur. På internet har jag fått många kommentarer som ”Är så avundsjuk, men är glad för er skull!”, säger Saga och fortsätter:

Annons

– Och sen frågar många om han verkligen är så lång som han ser ut på bilden, men jag kan informera om att det bara är jag som är kort.

saga-william
Saga Ahlberg sprang på Thomas Hayes.

Under helgen har Thomas Hayes och frekvent uppdaterat sitt Snapchatkonto med bilder och filmer över var han befinner sig. Bland annat har han checkat in på Hötorget, vid Sergels torg och på Stockholm Fashion Week.

Thomas Hayes befinner sig i Stockholm efter att Hannah Widell, 41, och Amanda Schulman, 36, flugit in honom inför sin visning av klädmärket Daisy Grace på modeveckan i morgon.

– Det stämmer att vi flyger in Thomas för att närvara under Daisy Grace’s filmvisning och middag under modeveckan. Att synas genom profiler är det absolut mest kraftfulla sättet att både bygga varumärke och driva försäljning, och just nu är Thomas och hela Skam-gänget de ultimata profilerna – både när det kommer till hypen och till värderingarna vi ser i Skam, dessa stämmer bra överens med vad vi vill att Daisy Grace ska stå för, har Amanda Schulman sagt till Hänt. 

Se Thomas Hayes privata Snapchat-bilder från Stockholm i bildspelet: 

FOTO: NRK, Saga Ahlberg

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons