Skam-William har landat i Sverige - flögs in i hemlighet

Skam-William, Thomas Hayes har landat i Sverige idag för att i veckan som kommer, närvara under Daisy Grace’s filmvisning och middag under modeveckan.

I Sverige har det redan hållits SKAM-quiz och skam-fester men nu är det första gången vi får besök av en av skådisarna. Hänt kan nu avslöja att idag klockan 14, landade Thomas Hayes som spelar William i serien på svensk mark.

Han lade själv upp på sin Snapchat denna bild idag.

Från Williams Snapchat.

Från Williams Snapchat.

Han flygs in speciellt för att närvara som hedersgäst under tisdagens visning av det svenska modemärket Daisy Grac som är skapat av systrarna Hannah Widell, 41, och Amanda Schulman, 36.

Varför Thomas som i somras hoppade av serien för att medverka i en den norska kriminalserien Eleven flugits in speciellt hit var i början oklart. Men hans Instagram skvallrar om att han har flera stora projekt på gång och närmast på schemat är Stockholm.

https://www.instagram.com/p/BPu0957AcYu/?taken-by=thohay&hl=sv

– Det stämmer att vi flyger in Thomas för att närvara under Daisy Grace’s filmvisning och middag under modeveckan. Att synas genom profiler är det absolut mest kraftfulla sättet att både bygga varumärke och driva försäljning, och just nu är Thomas och hela SKAM-gänget de ultimata profilerna – både när det kommer till hypen och till värderingarna vi ser i SKAM, dessa stämmer bra överens med vad vi vill att Daisy Grace ska stå för, säger Amanda Schulman till Hänt.

Företagets PR-chef Daniel Redgert som en den som bjöd hit stjärnan avslöjar vart den celebra middagen ska hålla hus.

– Vi har flugit in honom för en stor kändismiddag som kommer att hållas på Gamla Riksarkivet nu på tisdag. Han är verkligen en drömgäst!

På middagen uppges det vara ca 120 kända gäster inbjudna, men Hänt befarar att det kommer vara minst samma antal “Skam”- fans utanför – om inte fler!

LÄS OCKSÅ: Skam-karaktärerna om 25 år – videon avslöjar framtiden

LÄS OCKSÅ: Norsk TV stoppar Skam utanför Norge

Av: Magdalena Divna Khodr & Johnny Axelsson

SENASTE NYTT!