Kishti Tomitas hund död – blev ihjälbiten av en annan hund

Kishti Tomita

I fem år har Kishti Tomita haft hunden Lakahmi vid sin sida.
Men under måndagen hände det ofattbara – hunden var med om en olycka och dog.
Nu berättar Kishti om sorgen.

Kishti Tomita blev känd för svenska folket när hon blev en av jurymedlemmarna i Idol 2004. Sedan dess har hon gjort många år i programmet och har precis avslutat ännu en säsong.

Men det inte många vet är att Kishti gick igenom en tung familjesorg under inspelningarna av programmet. Precis innan allt drog igång gick nämligen hennes mamma bort. I en intervju med Expressen berättade hon om begravningen.

– Jag hade lovat mamma att det inte skulle vara bara kaffe och tårta, utan att det skulle vara fest efteråt. Så vi var runt 20 personer som hade en fin middag där vi pratade om mamma, läste poesi och sjöng. Sådant där som mamma ville, det var jättefint, sa hon då.

Men nu har ännu en tragedi inträffat i Kishtis liv. Nu berättar hon.

Kishti Tomitas kärleksliv med 20 år yngre Soleymane och kärleksliv

Kishti är ganska hemlig med sitt privatliv, men det man vet är att hon lever tillsammans med 20 år yngre kärleken Souleymane. De träffades i pojkvännens hemland Senegal där Kishti höll kurser i bland annat röstmeditation.

Paret träffades via internet och Kishti har tidigare berättat att hon blev förälskad i Souleymanes röst och hjärta, och lyckligtvis var känslorna besvarade. Vid det laget så visste Kishti inte ens hur pojkvännen såg ut.

Caroline om dotterns tuffa sjukdomskamp: ”Dålig”

– De flesta människor talar från magen, könet eller hjärnan. Hans röst kom direkt från hjärtat. Jag bara kände det, har Kishti tidigare berättat i en intervju med Hälsoliv. Hon fortsatte:

– Han är två meter lång och jag är bara 154 centimeter. Innan gick jag och köpte de högsta platåskor man kan hitta, så han inte skulle få ont i ryggen på vår första dejt.

Kishti Tomitas hund död – blev ihjälbiten av en annan hund

Men kärleken Souleymane är inte den enda som Kishti håller kär. Även hunden Lakahmi har stått henne nära. Men under dagen kom Idol-stjärnan med den hjärtekrossande nyheten att hunden gått bort i en tragisk olycka.

När Aftonbladet fick tag i henne var hon för ledsen för att orka prata, men Kishti berättade att det var en annan hund som gett sig på Lakshmi och bitit ihjäl henne. Hunden ska därefter ha avlivats.

Under en bild på henne och Lakahmi skriver hon om sorgen:

”Vila i frid Lakahmi. 2016-09-12. Dödad 2021-12-20.”

Och i kommentarsfältet är det många som beklagar sorgen och skickar sina tankar till jury-medlemmen.

”Åh nej så sorgligt!!! Beklagar från djupet av mitt hjärta! Den grymma baksidan av glädjen och kärleken mellan hund och människa”, skriver bland annat en person.

”Skickar en styrkekram för vad det är värt”, skriver en annan.

”Vila i frid lilla Lakshmi”, skriver en tredje.

Alla våra tankar går till dig, Kishti!

LÄS OCKSÅ: Carina Berg ryter ifrån mot Erik Berg efter kommentaren om åldern

LÄS OCKSÅ: Därför saknas Theo Wahlgren i nya familjebilden

SENASTE NYTT!