Därför saknas Theo Wahlgren i nya familjebilden

Pernilla & Theo Wahlgren

Familjen Wahlgren Ingrosso har en minst sagt nära relation till varandra och älskar att umgås.
Men i familjens senaste familjebild saknas Theo Wahlgren.
Nu berättar Pernilla Wahlgren hur det kommer sig.
Bianca Ingrossos avslöjande om Linus Wahlgrens sexliv
Slå på ljud

Familjen Wahlgren är en av Sveriges kändaste familjer och i den stora syskonskaran finns Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso och Theo Wahlgren. Ständigt händer det något nytt i familjen och oavsett vad står de alltid vid varandras sida.

De som följer familjen på sociala medier vet att de gillar att spendera tid ihop och det är ofta som de hittar på roliga saker tillsammans.

Men under det senaste familjehänget saknades den yngsta sonen Theo. Nu berättar Pernilla varför.

Theo Wahlgrens sjukdomskamp – blindtarmen sprack

Det har varit en händelserik höst för Theo där en hel del sjukhusbesök varit på agendan.

I början av september tvingades han nämligen åka ambulans till sjukhuset då hans blindtarm hade spruckit. Han opererades senare under natten och Pernilla skyndade sig dit, men väl på plats fick hon inte komma in. Detta på grund av pågående pandemin. I podcasten Wahlgren & Wistam berättade hon om den svåra händelsen.

– Det var skitjobbigt och när jag kom hem sen så bröt jag ihop, då började jag storgråta. Det känns så hemskt som mamma att bara åka hem och så ska min son opereras och föras i ambulans och jag får inte vara med och sitta där bredvid honom, sa hon då.

Men allt gick bra och idag är Theo tillbaka på banan igen.

Därför saknas Theo Wahlgren – Pernilla avslöjar sanningen

Ett intresse som alla i familjen Wahlgren Ingrosso delar är som känt matlagning, och det är därför naturligt att många av deras häng också kretsar kring det.

Men tidigare i veckan var det dags för familjen att hitta på något helt annat, och på Instagram delade Pernilla med sig av det mysiga hänget. Familjen var nämligen på bio ihop, men för den observanta kunde man se att Theo inte var med.

Nu berättar Pernilla varför.

”På bio med livets bästa gäng!! Theo valde att gå med bästa polarna istället..", skriver hon till en bild på henne, Oliver, Bianca och Benjamin.

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprechts oro efter händelsen med mamma Kristin Kaspersen

LÄS OCKSÅ: Steffo Törnquist ryter ifrån mot Soraya Lavasanis fråga i Nyhetsmorgon

FRÅN FÖRSTASIDAN