Filip Lamprechts oro efter händelsen med mamma Kristin Kaspersen

Filip och Kristin

Kristin Kaspersen och sonen Filip Lamprecht hittar ofta på saker tillsammans.
Nyligen tog Kristin med sig Filip på en riktigt kall upplevelse, och sonen verkar minst sagt ha blivit skakig!
– Livrädd, säger Filip i en video.

Kristin Kaspersen är en mycket uppskattad tv-profil som lett program som Spårlöst, Fångarna på fortet och Nyhetsmorgon genom åren. Hennes son Filip Lamprecht gjorde stor succé i Let's dance tidigare i år då han kammade hem hela vinsten med danspartnern Linn Hegdal.

Nyligen kunde vi dessutom se Kaspersen leda den omtyckta Svenska hjältar-galan som sändes i efterhand på TV4. På plats i publiken fanns såklart sonen Filip och nu har Kristin tagit med honom på en spännande utmaning som ska ha gjort att Lamprecht blivit väldigt nervös. Läs här!

Därför flyttas Kalle för Tareqs skull: ”Viktigt”

Kristin Kaspersens pik till Filip Lamprecht mitt under galan

Kristin är minsann vass på att skoja till det, under Svenska hjältar-galan så passade hon på att skicka en liten pik till sonen Filip. Tydligen så visar det sig att Filip är tidsoptimist och Kristin berömde honom för att vara i tid – mitt på scenen!

– Filip, du är till och med här i tid. Det säger ju allt om hur viktig den här kvällen är, säger Kristin Kaspersen på Svenska hjältar-galan 2021.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kommentaren möttes sedan av en våg av glada skratt! Filip och Kristin gick såklart även röda mattan innan, något de är vana vid det här laget.

Kristin och Filip

Kristin med äldsta sonen Filip strålade tillsammans på röda mattan innan Svenska hjältar-galan!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Filip Lamprecht om iskalla behandlingen: ”Livrädd”

På senare dagar har det blivit väldigt uppmärksammat att väcka kroppen med kyla. Allt fler svenskar vinterbadar, duschar iskallt i flera minuter och utsätter sig för andra kyliga upplevelser. TV4:s doktor Mikael Sandström har tidigare berättat för Hänt om vinterbad och dess effekter, och ämnet är minst sagt en vattendelare.

En kall upplevelse valde även Kristin nu att göra med sonen Filip Lamprecht. Hon har nämligen publicerat en video på när de är på en behandling, där Filip ska ställa sig i 85 minusgrader. Men han verkar lite rädd och nervös innan, uttrycker han i videon.

Filip och Kristins aktivitet

Filip är påväg att utsätta kroppen för 85 minusgrader.

FOTO: Instagram

– Jag är livrädd och så nervös, säger Filip innan han ska ställa sig i flera minusgrader.

Vad det går att döma ser det ut som Kristin och Filip har varit på kryoterapi. Då får man kliva in i en kabin som pumpar ut kväve och det kan bli riktigt kallt.

Kristin Kaspersen stod utanför och kollade på. När Filip Lamprecht kom ut såg han frusen ut men verkade ändå vara nöjd och glad över upplevelsen!

LÄS OCKSÅ: Let's dance-Calle Sterners stöd till Kristin Kaspersen

LÄS OCKSÅ: Lill-Babs dotter Monica Svensson träder fram i ny bok med systrarna

FOTO: TV4 / Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!