LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kim Kardashians positiva besked – symptomen nästan borta

28 dec, 2017 
AvHanna Svärd
Kim Kardashian lider av hudsjukdomen Psoriasis. Nu berättar hon om att hon nästan lyckats bli av med symptomen.
Annons

Kim Kardashian, 37, har länge varit öppen med att hon lider av hudsjukdomen Psoriasis. Hon har testat alla möjliga metoder för att få bukt med utslagen, och har till och med gått så pass långt att hon smörjt dem med systern Kourtney Kardashians, 38, bröstmjölk. Hon har också testat ljusterapi som behandling och har till och med en ljusterapimaskin i sitt hem.

Det är inte bara Kim Kardashian som drabbats i familjen, utan även hennes mamma Kris Jenner, 62. För Kim Kardashian har sjukdomen visat sig i form av röda utslag på benen. Men nyligen kunde hon till sin glädje konstatera att hon nu är mer utslagsfri än någonsin.

”Herregud! Min psoriasis är nästan borta! Bästa julklappen”, skriver hon på Snapchat och Instastory.

Vilken behandling det är som har bitit på utslagen, är dock oklart. Men då Psoriasis är en kronisk sjukdom som inte går att bota, blir det svårt för Kim att bli av med dem helt. Låt oss hoppas att hon klarar sig lidrigt undan i fortsättningen också.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Foto: IBL

Annons