LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kikki Danielssons oro efter dystra insikten: ”Lite osäker...”

31 aug, 2023 
Jonna Lawaetz
Kikki Danielsson har haft en fullspäckad turnésommar ute i landet.
Nu är hon tillbaka till vardagen och berättar om oron efter insikten med bilen.
”Lite osäker...”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kikki Danielssons sorg efter splittringen från barnen: ”Tog avstånd”Brand logo
Kikki Danielssons sorg efter splittringen från barnen: ”Tog avstånd”

Efter över 50 år i musikbranschen håller Kikki Danielsson, 71, forfarande på med det hon älskar, nämligen att stå på scen.

Under sommaren har hon varit ute på turné tillsammans med vännen Sören "Sulo" Karlsson, vilket hon glatt delat med sig av på sina sociala medier.

”Första jobbet avklarat på Ranchen Tyresö. Allsång, dans och allmänt mysig stämning”, skrev hon på Instagram efter att första giget var avklarat.

Sommaren börjar lida mot sitt slut men Kikki kommer återvända till scenen vid några tillfällen under hösten och vintern. Tills dess kan Kikki glädjas över att spendera mer tid på hemmaplan tillsammans med sina älskade katter.

Kikki Danielssons oro efter upptäckten med bilen

Att turnésommaren är över innebär också att Kikki får tid att ta tag i saker som hon skjutit upp på senaste. På Instagram berättar hon nämligen att hon äntligen har tagit tag i att boka in besiktning för bilen, något som också väcker en del oro hos henne.

Annons

”Äntligen kom jag till skott och beställde tid för bilbesiktning. Det enda jag är lite osäker på är kvaliteten på däcken. Sen har jag bestämt mig för att skaffa en kassabok, så jag kan ha bättre koll på utgifter. Men först hoppas jag att bilen går igenom besiktningen, annars kan det bli dyrt”, skriver artisten på Instagram.

I kommentarsfältet är det flera följare som uttrycker sitt stöd till dansbandsdrottningen inför besiktningen och håller tummarna att allt ska gå vägen.

”Håller tummarna att den går igenom besiktningen. Stor kram”, skriver en följare.

”Håller tummarna för att bilen går igenom besiktningen och lycka till med kassaboken. Kan vara klokt val idag med de priser som gäller. Ha det fint”, hälsar en annan.

Annons

Lycka till härliga du”, kommenterar en tredje.

Kikki Danielsson om sjukhusbesöket

Att vara på turné kan vara hektiskt och innebära en hel del påfrestningar. Och för ett par veckor sedan var Kikki på sjukhuset för ett besök till sin sjukgymnast med anledning av hennes kroniska reumatism.

"Besökte i veckan min sjukgymnast på sjukhuset. Trots Reumatism sen -86, dåligt flås etc får jag av just sjukgymnaster ofta höra, att jag är ovanligt rörlig", skriver Kikki och fortsätter beskriva att även hon har märkt av det själv.

"Jag märker det själv, vilket ger mig gott hopp om att kunna träna upp min balans + ta mig ner på golvet å upp igen utan hjälp".

Kikki har tidigare berättat om att hon lider av reumatism och har medicinerats för det. Dock har medicinen inte alltid fungerat för henne och förra året berättade Kikki om att hon behövde ställa in en spelning på grund av biverkningarna.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons