LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Kikki Danielssons kärleksbesked – efter alla år som singel

10 maj, 2022 
Felicia Hovryd
Kikki Danielsson
Idag är ingen vanlig dag, Kikki Danielsson fyller nämligen 70 år idag! Nu ger hon sina följare en uppdatering på hur kärlekslivet ser ut idag.
– Kär igen, skriver hon.
Annons
Hundtricket förde Robinson-Hanna och kärleken Johan tillsammansBrand logo
Hundtricket förde Robinson-Hanna och kärleken Johan tillsammans

Kikki Danielsson är en av våra mest folkkära artister som totalt medverkat i Melodifestivalen 10 gånger. Hon har sålt drygt 3,5 miljoner skivor, fått 26 guldskivor och sex platinaskivor.

Och idag är ingen vanlig dag, Kikki fyller 70 idag – hurra hurra hurra!

Under sin långa karriär har hon framgångar som både soloartist, med Wizex och Chips samt trion Kikki Bettan & Lotta. En av Kikkis mest berömda låtar, Bra vibrationer, gjorde hon stor succé med år 1985 då hon kammade hem hela Melodifestivalen.

2011 kom hennes bok Ett schlagerliv och nu kommer även nästa bok.

Kikki Danielsson ger ut självbiografi: ”Nyansera bilden av mig”

Nyligen nåddes vi av nyheten att Kikki Danielsson släpper en självbiografi. I pressmeddelandet beskrev hon att det var hög tid att nyansera sig själv och människan Kikki Danielsson.

”Efter 50 år i rampljuset så tyckte jag att det var hög tid att nyansera bilden av mig, artisten, men kanske framför allt människan Kikki Danielsson. Berätta om alla de delar, erfarenheter och stunder som bildat den helhet som sällan stämmer med den allmänna uppfattningen om min person”, säger Kikki Danielsson i ett pressmeddelande.

Annons

Kikkis nya kärleksbesked

Kikki har två barn tillsammans med ex-maken Kjell Roos, men efter skilsmässan har hon levt ensam. I en intervju med GP ger hon nu sina följare en uppdatering på hur kärlekslivet ser ut idag.

– Jag trivs som singel. Ingen att reta upp sig på, ingen som frågar var jag har varit eller vem som ringde. ”Skit i det du!”, säger hon till GP.

Hon är ofta flitig på sociala medier och har tidigare skrivit om sin relationsstatus på Instagram.

”Men HUUVVAA. Hemska tanke att bli kär igen. Folk säger ofta ”sviker en så står det tusen åter!” eller ”det finns hur många fiskar som helst i havet!”. Ja, ska man döma efter fiskbilden här, då är detta ett riktigt lågvattenstips. Då startar jag hellre ett katthemeller en kolonilott.”

Vi hoppas att barnen och barnbarnen slår till med stort firande på 70 årsdagen.

Stort grattis Kikki från hos på Hänt!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons