Idol 2023 marknadsföring banner

Kikki Danielsson uppträder i På spåret – barnbarnets pik

01 jan, 2021 
Kikki Danielsson.
Under fredagens På spåret uppträder artisten Kikki Danielsson.
Men nyheten att hon skulle vara med i det populära SVT-programmet togs inte bara emot med hurrarop i familjen.
”När jag berättade för mitt 4-årigabarnbarn om vilken låt jag ska göra, trodde han mig inte”, skriver hon på Instagram.
Annons
Så ser Kikki Danielsson och Lotta Engbergs relation ut idag
Så ser Kikki Danielsson och Lotta Engbergs relation ut idag

Artisten Kikki Danielsson, 68, kan man med all rätt kallas för folkkär. Genom åren har hon bjudit svenska folket på en rad härliga hits, och vi alla kan nog nynna på någon av alla hennes låtar.

Kikki Danielsson har inte heller varit rädd för att visa upp sitt liv och våga berätta om både med- och motgångar. Precis som för de flesta människor har 2020 varit en riktig berg- och dalbana. På grund av covid-19 valde hon att frivilligt leva i karantän i våras, och hon har också tvingat ställa in sin medverkan i flera populära program, som Lotta på Liseberg.

Ett nytt bakslag för den folkkära Kikki Danielsson kom i september då hennes planerade julkonsert blev inställd.

Kikki Danielssons familjelycka

Recept.se Nyhetsbrev

Men året har inte endast bjudit på motgångar i Kikki Danielssons liv. I somras berättade nämligen artisten för alla sina följare i sociala medier att familjen fått tillökning. Sonen Viktor Roos, 29, hade fått barn, och hon kan därmed nu kalla sig farmor.

Annons

Kikki Danielsson är också mormor till en 4-åring som är hennes dotter Emma Roos, 34, barn. Och den stolta mormodern berättar då och då om sitt barnbarn på sociala medier.

”Idag fick jag besök av mitt 4-åriga barnbarn. Han hade ritat en teckning som föreställde en polisman, som ska vakta mig ikväll och inatt, ifall några spöken skulle komma å skrämma mig. Vilken Gullig tanke”, skrev hon tidigare i höstas.

Barnbarnets pik mot Kikki Danielsson

Under coronapandemin har många artister fått pausa och ställa in sina shower och konserter, så även Kikki Danielsson. Men under fredagen gästar hon SVT-succén På spåret för att sjunga – något hon glatt berättar om på Instagram.

Men den roliga nyheten har inte bara tagits emot med jubel från fans och familj. Faktum är att sångerskans barnbarn tvivlar på sin mormors musikaliska förmåga. På Instagram berättar Kikki Danielsson om piken:

”Ursäkta om jag tjatar, men vill bara påminna om, ”På Spåret” ikväll, där jag sjunger en låt. När jag berättade för mitt 4-årigabarnbarn om vilken låt jag ska göra, trodde han mig inte. ”Den Kan inte Du, Ha Ha” Därför tänker jag våldgästa honom ikväll, bara för att se hans min”, skriver hon på Instagram.

Annons

FOTO: Peter Wixtröm/Aftonbladet/TT/Karin Törnblom/TT

Annons