Kikki Danielssons längtan efter kärlek – hyllas efter inlägget

Kikki Danielsson

Kikki Danielsson har varit tydlig med att hon inte är på jakt efter någon ny kärlek.
Men i ett nytt Instagram-inlägg verkar den folkkära artisten ha ändrat inställning.
”Att drömma kostar ingenting”, skriver hon.

Kikki Danielsson, 68, är en av Sveriges mest folkkära artister och efter sina 50 år i rampljuset ä hon fortfarande lika populär. Genom åren har hon bjudit det svenska folket på ett flertal stora hits så som Bra vibrationer och Godmorgon.

Men det hårda livet som turnerande artist i ett flertal år kan slita på hälsan. I början av hösten avslöjade Kikki Danielsson att hon givit sig ut på en riktig hälsoresa. Hon hade då tillbringat tre veckor i jämtländska Föllinge där hon deltagit i ett vikt- och träningsläger.

LÄS MER: Kikki Danielssons avslöjande om relationen – efter trakasserierna

”Det var tufft!! Jag tröttnade på att bara ligga i soffan och deppa, jag bestämde mig utan att tänka speciellt länge. ‘Dax att kämpa för att leva och inte nöja sig med att överleva’, var min enda tanke”, skrev hon i ett inlägg då.

När Kikki Danielsson kom hem från den hårda träningsresan, där deltagarna bland annat fick äta 900 kalorier om dagen och skulle träna minst två timmar om dagen, rensade hon ut kylskåpet och frysen på onyttigheter. Den folkkära artisten berättade också att hon var peppad på att fortsätta med sin nya hälsosamma resa.

Kikki Danielssons kärleksbesked

En tid senare valde Kikki Danielsson att dela med sig av en uppdatering till följarna bestående av ett inlägg på Instagram. Där berättade hon om sitt mående efter att hon kommit hem från hälsoresan – och gav även följarna en liten hint om sitt civilstatus.

”Jag har sagt det förr, och jag säger det igen: Så skönt att man är singel, när man kommer hem och t ex har fått uppmuntrande kommentarer om att det syns att man gått ner i vikt, å känner sig stolt å glad. Då löper man Ingen risk att få syrliga, ironiska kommentarer av nån surgubbe som bara är avundsjuk, för att han själv inte orkar ta tag i det”, skrev hon då.

Kikki Danielsson har även tidigare berättat att kärleken inte är något som hon söker.

– Det finns ingen för mig. Det har jag konstaterat, sade hon under en intervju i Morgonpasset i P3.

Följarnas kärleksönskan för Kikki Danielsson

Men så här i vintermörkret verkar det ändå som att sångerskan skulle vilja ha lite kärlek trots allt. I ett nytt inlägg på Instagram skriver hon:

”När man blir äldre, är väl inte behovet av att skriva t tomten å önska sig nånting lika stort som förr, man har oftast det mesta. Men jag kan ju inte tala för alla! Det finns kanske dom som även på ålderns höst har heta önskemål om nån julklapp. Har jag hört!! Att drömma kostar ingenting”.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Hennes följare verkar verkligen uppskatta det humoristiska inlägget och skickar glada hälsningar. Flera tycker också att det vorde trevligt för Kikki Danielsson att hitta kärleken på nytt.

”Kära Kicki du är ju fortfarande ung, så du kan nog önskar dig en snygging i julklapp”, skriver en person i kommentarsfältet.

”Helt rätt, drömmar kostar inget och vem vet att helt plötsligt kanske det uppfylls”, skriver en annan och får medhåll:

”Härligt, önska kan man göra hela livet”.

”Du är rolig du, men det är kanske dags för dig att skaffa nå ny bekantskap att ha trevligt med framförallt någon att prata med och dricka en kopp te ihop med du är ju inte så gammal än, ha det bäst tjejen”, skriver en följare.

FOTO: Fredrik Sandberg/TTKarin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Kikki Danielsson berättar om flyttkampen

LÄS OCKSÅ: Anders Öfvergårds hårda ord efter Björn Skifs beslut med hustrun Pernilla