LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kikki Danielsson ställer in sin julturné

04 sep, 2020 
Kikki Danielsson har haft ett tufft år.
Nu har hon ett nytt tungt besked att ge.”En ny käftsmäll”, skriver hon på Instagram.
Annons

Allt om Kikki DanielssonBrand logo
Allt om Kikki Danielsson

På grund av den pågående coronapandemin valde Kikki att därefter sätta sig i frivillig karantän. Hon förklarade då att eftersom hon inte kunde vara säker på vad hon drabbats av ville hon hålla sig hemma.

I sina sociala medier har Kikki uppdaterat sina följare om vardagen i hemmet. Och nog har hon hållit på restriktionerna. Hon har knappt träffat sin familj och barnbarnen har hon haft kontakt med genom videosamtal.

Under dessa dystra tider kunde hon dock bjuda på ett riktigt glädjebesked. Hennes son Viktor hade blivit pappa!

”JAPP!! Så blev jag då Farmor. Min ”lilla Bebis”, 29 år, ca 1,90 cm lång fick sin egen Bebi. En sån Glädjekick mitt i all Corona-Kaos, kändes efterlängtad. Nu ska vi bara hitta ett bra sätt att kunna träffas på”, skrev hon på Instagram.

Men så i slutet av sommaren kom nästa bakslag. Många fans hade väntat på att få se henne i säsongsavslutningen av Lotta på Liseberg. Även den här gången blev hennes medverkan inte av. Hon tog beslutet själv.

Annons

– Jag mår bra, är frisk och har verkligen sett emot att sjunga och möta tv-publiken hos Lotta på Liseberg, men på grund av omständigheterna med corona så har jag nu fattat beslutet att inte resa i sommar trots allt, sa Kikki Danielsson till Aftonbladet.

Kikki Danielsson stoppas – igen

Till vintern hade Kikki hoppats på att äntligen få komma ut på vägarna igen och möta sin publik. Tanken var att hon skulle ut på julturné med bland annat sin vän Sulo. Nu meddelar hon att inte heller det blir av.

”Just som jag själv kände en aning av förhoppning, om att NU stundar ljusare tider, blev det istället en ny KÄFTSMÄLL”, skriver hon på Instagram och fortsätter.

”Även kommande julturnén med Refreshments, Sulo, mig själv med flera, är inställd.”

Kikki är minst sagt besviken, men försöker ändå inte deppa ihop.

”SÅÅ Trist!! Jag såg fram emot detta! Nåja, det blir antagligen jul ändå, å vi får göra det bästa av situationen. IGEN!”

I kommentarsfältet stöttas hon av sina följare.

”Så trist för er! Inte mycket att se fram mot just nu. Gäller bara att få vara frisk till pandemin är över. Men då händer det!”, kommenterar en person.

En annan skriver:

”Du fixar detta Kikki”

FOTO: TT

Annons