LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kikki Danielsson splittrad från familjen – stöttas av följarna: ”Rädd”

28 jun, 2022 
Kikki Danielsson.
Dansbandsdrottningen Kikki Danielsson splittrades från familjen under midsommarhögtiden.
Nu berättar hon om ensamheten och tankarna på barnbarnen.
Läs allt här!
Annons
Mikael Sandström om husjakten i Spanien med kärleken Lotta EngbergBrand logo
Mikael Sandström om husjakten i Spanien med kärleken Lotta Engberg

Den svenska dansbandssångaren Kikki Danielsson, 70, var som störst på 80-talet, men än idag trallar unga barn på välkända låtar så som Bra vibrationer och Papaya coconut.

År 1984 gifte sig Kikki med kärleken och dansbandskollegan Kjell Roos, 66. Under deras 16 år som gifta fick de två gemensamma barn; dottern Emma Roos, 36, och sonen Viktor Roos, 31.

Idag har båda Kikkis barn även gett henne den stora glädjen att bli både farmor och mormor. Men under helgens familjehögtid och midsommarfirande var Kikki splittrad från både barn och barnbarn.

Kikki Danielsson berättar om ensamheten – tiden från familjen

I samband med det svenska midsommarfirandet i helgen publicerade Kikki en bild på Instagram där hon berättade om hur hon tillbringat dagen – ensam och splittrad från barnbarnen.

Annons

Men ensamheten var något som Kikki omfamnade. Intill inlägget, som föreställer en härlig midsommarbuffé för en, berättar hon om hur nöjd hon var med måltiden.

Jag slog på riktigt stort denna midsommar. Köpte en hel burk sill bara för mig, 2 potäter, rökt skinka, mimosasallad, ost, ett ägg! Jag hann med att lägga in pressgurka. Sen jordgubbar och film”, skriver hon.

Vidare berättar hon om anledningen bakom beslutet att fira familjehögtiden i sin ensamhet.

Barnen firar med vänner, och de erbjöd mig att följa med till Rengsjö för ett öppet traditionellt firande. Men jag var rädd för att det skulle bli för varmt och barn och barnbarn skulle eventuellt behöva släpa på gamla mormor”, skriver Kikki och fortsätter:

Vilken dag det har varit, lite ensamt förstås, men jag kan ju inte hänga hos barnen varje helg som firas!!

Stöttas av följarna efter splittringen från familjen

Country- och dansbandsstjärnan fyllde nyligen jämna 70 år. Hon kunde inte fira med familjen då heller. Den gången på grund av svår smärta i samband med sjukdom. Men hon blev däremot uppvaktad i efterskott av barnen. Kanske firar de även midsommar i efterskott?

Annons

Oavsett vilket så får Kikki massor av stöd i kommentarsfältet under bilden. Kommentarerna kommer från likasinnade kvinnor och ensamma personer, som troligtvis fann stöd i Kikkis transparens.

Här är några av de stöttande kommentarerna:

Ha en fortsatt trevlig midsommarkväll Kikki, som nyinflyttad i Funäsdalen så har jag firat midsommar själv, det funkade alldeles utmärkt”, skriver en följare som delar med sig av de gena midsommarplanerna.

Jag har också firat ensam efter att ha jobbat med de äldre idag! 30 grader varmt så jag tog ett dopp i sjön och det var skönt! Barn och barnbarn firar i Halmstad! Trevlig midsommar på dig! Kram”, hejar en annan följare på.

Ibland är det lugnt och skönt att vara ensam också. Bara vara själv och göra precis vad man vill. Ha en fortsatt trevlig kväll. Själv sitter jag på altanen mätt och belåten och tittar ut över sjön”, påpekar en tredje.

Härlig bild från ditt dukade bord. Jag har också valt att vara själv idag. Det stör mig inte alls. God fortsättning på helgen”, önskar en fjärde.

FOTO: Peter Wixtröm/Aftonbladet/TT

Annons