Kikki Danielsson bekräftar bebislyckan – nu utökas familjen: ”På jäsning”

31 maj, 2023 
https://image.hant.se/Jonna-Lawaets-byline.png.jpg?imageId=9007046&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Jonna Lawaetz
Kikki Danielsson
Kikki Danielsson delar med sig av ett glädjebesked på Instagram.
Hon väntar tillökning i familjen och avslöjar att hon ska få ett till barnbarn.
"Jag känner mig så rik och lyckligt lottad", skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Michel Tornéus om relationen till Filip Lamprecht - efter vinsten: ”Väldigt olika”
Michel Tornéus om relationen till Filip Lamprecht - efter vinsten: ”Väldigt olika”

Den folkkära sångerskan Kikki Danielsson, 70, har haft otaliga framgångar inom musikbranschen. Hon slog igenom stort på 70-talet och fortsatte med sina framgångar i Melodifestivalen, både med bandet Chips och sedan vidare i succétrion Kikki, Bettan & Lotta. Totalt har hon deltagit tio gånger i musiktävlingen.

Den folkkära artisten Kikki Danielsson har levt som singel i flera år. Det var för 23 år sedan som Kikki skilde sig med ex-maken Kjell Roos som hon delar två barn tillsammans med, Emma Roos och Viktor Roos.

Kikki Danielssons besked om kärleken

Efter skilsmässan har Kikki levt ensam. I en tidigare intervju med GP har hon berättat hur hennes kärleksliv ser ut idag.

– Jag trivs som singel. Ingen att reta upp sig på, ingen som frågar var jag har varit eller vem som ringde. ”Skit i det du!”, säger hon till GP.

Annons

När hon gästade Renées brygga förra sommaren, som sedan sändes under vintern, delade Kikki med sig av hur hon ser på att träffa någon idag efter alla år som singel. Hon berättade att hon inte litar på någon och att det inte sker automatiskt att hon söker nya kontakter.

– Jag litar inte på någon, jag lever ensam och jag söker inga nya kontakter. När jag känner mig trygg är när jag jobbar med musiker. Går inte någonstans, berättade Kikki.

– Kan du inte längta efter en gemenskap?, frågade Renée Nyberg.

– Jo, jag skulle hemskt gärna vilja bli kär igen, vet ju hur det känns men jag törs inte jag gör bara folk illa.

Renée svarar då att hon tycker att Kikki är för hård mot sig själv.

– Det sitter djupt rotat, sa Kikki.

Kikki Danielsson bekräftar bebislyckan

Nyligen delade Kikki med sig av ett glädjebesked. Det var på morsdag som hon avslöjade att hon ska få tillökning i familjen, hon ska nämligen få ett till barnbarn.

Annons

"Idag blev jag firad ordentligt på mors dag, årets födelsedag + fjolårets. Min son hade bjudit in till mat+fika. Även min dotter var där med sina barn. 3 barnbarn + 1 till på jäsning.", skriver Kikki på Instagram.

Hon fortsätter berätta att hon känner sig så lyckligt lottad med sin familj.

"Det är vid dessa tillfällen jag känner mig så rik och lyckligt lottad. Jag bara hoppas att jag får vara med ett bra tag till och kunna följa min lilla familj"

FOTO: TV4

Annons