LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kiana talar ut om Pernilla Wahlgren – så är hon bakom kulisserna

26 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Jennifer Iversen
Stjärnskottet Kiara var en av artisterna som uppträdde under veckans Allsång på Skansen.
När Hänt träffar henne under allsången avslöjar hon hur det har varit att arbeta med Pernilla Wahlgren.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kiana Blanckerts sjukdomsbesked timmar innan Melodifestivalen: ”Virus”Brand logo
Kiana Blanckerts sjukdomsbesked timmar innan Melodifestivalen: ”Virus”

Kiana Blanckert, 16, var en av de yngsta artisterna någonsin att medverka i Melodifestivalen, när hon deltog i årets säsong med låten Where Did You Go.

Det var dock inte första gången som Kiana stod på en stor scen – 2021 medverkade hon i TV4-programmet Talang. Snart kommer vi även att få se henne i huvudrollen i musikalen Den lilla Sjöjungfrun, som har premiär våren 2024.

Kiana Blanckerts ord om Pernilla Wahlgren – efter Allsång på Skansen

I tisdags var det dags för Kiana att ännu en gång uppträda framför en stor publik – denna gång på den välkända sollidenscenen i Allsång på Skansen. Publiken jublade när Kiana intog scenen och golvade samtliga tittare med sin sångröst.

Hänt träffar Kiana strax innan hon skulle gå upp på scenen och uppträda.

– Det är superstort, det är verkligen en ära att få vara här, säger hon till Hänt.

Det är kändistätt under allsången. Kiana avslöjar att hon har fått arbeta tätt intill Pernilla Wahlgren under förberedelserna inför programmet.

Annons

– Jag har ju repat med henne för vi sjunger ju tillsammans i Allsången, berättar Kiana.

Hon fortsätter:

– Det gick jättebra. Hon är supersnäll verkligen, inget konstigt liksom. De är bara helt vanliga människor.

Kiana Blanchett talar ut om relationen till Bianca – så träffades de

Pernilla är faktiskt inte den enda i familjen Wahlgren-Ingrosso som Kiana har stiftat bekantskap med. Hon har även träffat på Bianca Ingrosso, 28, när hon medverkade i Talang. Faktum är att Bianca, dåvarande jurymedlem i Talang, i egen hög person dök upp i Kianas skola och frågade om hon ville göra en audition för programmet. Det ville hon självklart – och resten är historia.

Tidigare veckor har flera av Pernillas familjemedlemmar varit på plats under Allsången. Under första programmet fanns en stor del av familjen på plats för att stötta Pernilla. Bland andra kunde vi se mamma Christina Schollin, 85, och pappa Hans Wahlgren, 86, i folkhavet.

Även hennes kärlek Christian Bauer, 57, hennes dotter Bianca Ingrosso, och sonen Oliver Ingrosso, 33, var på plats. Sedan dess har Bianca dock inte kommit till Allsång på Skansen.

Men var hon på plats för att se Kiana sjunga?

– Jag har ingen aning, om hon gör det – super kul, men det spelar ju ingen roll. Jag vet inte var hon är och var hon håller hus och så, sa Kiana till Hänt innan hon uppträdde.

Annons