LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Christian Bauer talar ut om livspausen: ”Lämnade egentligen allting"

26 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Christian Bauer
Christian Bauer
Christian Bauer och Pernilla Wahlgrens kärlekslycka har knappast undgått någon.
Nu talar doldisen ut om den tuffa tiden innan han träffade Pernilla.
– Jag tog ett break I livet, säger han till Expressen.
Annons
Christian Bauer i tårar efter chockartade händelsenBrand logo
Christian Bauer i tårar efter chockartade händelsen

Pernilla Wahlgrens, 55, nya kärlek Christian Bauer, 57, har tagit hela familjen Wahlgren och resten av Sverige med storm. Till vardags jobbar han som träningsinstruktör och inköpschef på Ica, men spenderar nu även sin tid med att medverka i realityserien Wahlgrens värld och i diverse talkshow-soffor.

Det var i vintras som Christian gick ner på knä och friade till Pernilla – till hennes och hela familjens stora glädje. Sedan dess har mycket hänt. Det lyckliga paret har blivit sambos och bor numera i Pernillas lyxhus på Lidingö, och har även lärt känna varandras barn och familjer.

Christian Bauer talar ut om livskrisen: ”Tog ett break i livet”

Men allt har inte varit frid och fröjd i Christian Bauers liv. I en intervju med Expressen berättar Christian om den tuffa tiden innan han träffade Pernilla – livskrisen som inträdde efter 50-strecket.

– Jag tog ett break i livet när jag var 54 år och lämnade egentligen allting i Stockholm för att åka till Trysil och utbilda mig till skidlärare, säger han till tidningen och fortsätter:

Annons

– Där kan jag säga att ”Christian 2.0” föddes. Även om det var jobbigt och jag inte riktigt visste vad jag skulle göra med mitt liv så är jag glad och stolt över att jag vågade ta steget och förverkliga min dröm.

Christian Bauers familjelycka – berättar om glädjen

Christian har två barn sedan innan och familjelyckan med barnen – och numera även barnbarnen – fört med sig mycket glädje i livet.

– Caroline som är 32 år och så Smilla som blir 19 år i augusti. Min äldsta har också två barn, så jag är morfar gånger två. Det är så jävla häftig, säger Christian och fortsätter:

– Pernilla och jag har totalt sex barn. Vi har två barnbarn och det tredje är på väg. Hon längtar så efter Olivers barn och att få bli farmor, för hon ser hur jag är i min roll som morfar.

När Christians första barnbarn, Vincent, föddes var Christian bara 50 år. Han berättar om fördelarna med att vara en så ung morfar.

– Det är så coolt att vara en hyfsat ung morfar och att orka med barnbarnen. Det är jättemysigt när de är hos mig och Pernilla. Hon är så bra med barn.

Foto: Karin Törnblom/TT

Annons