ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sanningen om Pernilla Wahlgrens ersättare i Allsången – SVT om krisplanen: ”Plan B”

04 jul, 2023 
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren har världens roligaste sommarjobb men precis som alla kan hon faktiskt bli sjuk.
Nu avslöjar SVT för Hänt att det finns en okänd krisplan.
”En plan B”, skriver Haida Jamshidi, projektledare för Allsång på Skansen i ett mejl till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasse Stefanzs okända koppling till Pernilla WahlgrenBrand logo
Lasse Stefanzs okända koppling till Pernilla Wahlgren

Sommaren är här och Allsång på Skansen har haft premiär. Det blev minst sagt en succé för Pernilla Wahlgren, 55, som förra veckan ledde sin första sändning som programledare.

”Det har gråtits lyckotårar i dag kan jag säga”, skrev Pernilla på Instagram efter att ha mött svenska folket jubel.

SVT om krisplanen – det händer om Pernilla Wahlgren blir sjuk

Nu väntar en hel sommar fylld av Allsång på Skansen-program, varje tisdag hela sommaren lång ska vi få följa Pernilla på Sollidenscenen. Men vad sker egentligen om Pernilla skulle bli sjuk en tisdag och inte ha möjlighet att stå där på Skansen? Det avslöjar nu SVT i ett meddelande till Hänt, det finns nämligen en krisplan som tittarna inte känner till.

Annons

”Vid eventuella sjukdomsfall så finns det alltid en plan B men hur den ser ut är inget som vi kommunicerar ut”, skriver Haida Jamshidi, projektledare för Allsång på Skansen i ett mejl till Hänt.

Därför får Christian Bauer inte gästa Allsång på Skansen varje vecka

Under premiären fanns nästan hela Pernillas familj på plats men framöver kommer vi inte kunna vänta oss att se fästmannen Christian Bauer i alla fall inte varje gång. Pernilla har nämligen gjort det tydligt att han inte får besöka programmet vecka efter vecka.

– Han skulle nog sitta där varje tisdag om han fick. Men det kommer han inte få, kan jag säga! Eller han kanske kan bli som den där fruktansvärda frun i ”Dr Phil” som sitter med i varje avsnitt? Hennes enda gig är att genomlida programmet för att sen resa sig upp, ta Phil i handen och gå ut. Det kan vi införa med Christian. Vad hemskt. Ha, ha. Det är nästan så jag vill införa det, sa Pernilla till Expressen inför säsongens start.

Om Christian lyssnar på Pernillas uppmaning återstår att se.

FOTO: TT

Annons