Kenza Zouitens förvåning över ändringen med sonen Nikola

Kenzas förvåning över sonen Nikolas förändring: ”Inte beredd”
Kenza Zouiten Subosic var inte beredd på att de skulle komma så plötsligt.
Nu berättar hon hur förvånad hon blev över sonens nya tänder – och smärta.
Annons

I sociala medier har Kenza Zouiten Subosic, 28, alltid varit ärlig och öppen med henne och maken Aleks Subosics kamp för att få barn. Till sist gick drömmen i uppfyllelse och i mitten av juni kom parets son Nikola till världen.

Annons

På blogg och på sin Instagram har Kenza därefter flitigt kommit med små uppdateringar om bebislivet – där det mesta tycks vara positivt och där hon uttrycker hur glad hon är över att få vara mamma.

Innan Nikola föddes pratade Kenza om sina tankar kring att visa upp honom i sociala medier samt på bloggen.

Annons

– Det vi har kommit fram till hittills är att vi inte kommer visa upp barnet så jättemycket i sociala medier just av den anledningen att vi inte vill att barnet ska bli igenkänt på förskolan, sa Kenza i podcasten Kenza & Dani – när livet händer vid tillfället.

Använder frusen frukt

Men trots detta har Nikola synts flitigt på bloggarens sociala medier och hon berättar även öppet om hans utveckling på bloggen.

Senast skrev Kenza om hennes oförberedda upptäckt. Hon var nämligen inte alls beredd på att han skulle få tänder så fort – som han nu även har ont i.

”Nikola har dock varit gnällig idag.. Hans första tand har nämligen precis spruckit igenom så jag tror att han har haft ont. Han känns också lite hängig men ingen feber iallafall. Trodde inte han skulle få tänder redan nu så var inte beredd på det.”

Annons

För att försöka lindra sonens besvär har bloggerskan testat att ge han frusen frukt.

”Tänkte testa lägga någon frusen frukt i hans lilla “smaknapp” (det är som en napp med hål i som man lägger frukt/mat i för att bebisen ska få smaka nya smaker) för att bedöva lite. Har ni några fler tips?”, skriver hon.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…